اصل قیام امام حسین (ع) امر به معروف و نهی از منکر است.

۳۰ آذر ۱۳۸۸ | ۱۷:۳۴ کد : ۹۹۹ اطلاعیه ها
ایسکانیوز: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در جمع اساتید ، کارکنان ، دانشجویان در محل مسجد پیامبر اعظم (ص) واحد رودهن به ایراد سخنرانی در خصوص اهداف قیام امام حسین(ع) و ماه محرم پرداخت.
به گزارش روز یکشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"؛ حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد رودهن در دومین روز ماه محرم اظهار داشت :بنا به فرمایشات معمار کبیر انقلاب اسلامی ،انقلاب اسلامی ایران ،پرتوی از عاشورا و انقلاب عظیم الهی آن است .
وی در خصوص وصیت نامه امام حسین (ع) گفت: وصیت نامه امام حسین (ع) با کلام الهی شروع و با مسائل مهم در شرع مقدس اسلام است خاتمه می یابد .
در ادامه وصیت نامه آماده است که مرگ حق است و زمان آن در لوح الهی محفوظ است و با صدقه و صله رحم و خیرات مرگ به تاخیر می افتد.
حجت الاسلام سراج افزود : امام حسین (ع) می فرمایند بهشت و جهنم حق است و روح فناپذیر نیست و روح و جسم در قیامت به فرمان الهی زنده می شود .
هدف از قیام من اصلاح جامعه و حاکمیت اهداف جدم رسول الله و پدرم علی بن ابیطالب (ع) می باشد و با تمام خانواده و بستگان و فرزند کوچکم علی اصغر (ع) در این مسیر گام برداشته ام و اگر من با این ستمگران بیت کنم اسلام از بین می رود .
وی تصریح کرد:در معیارها و وصیت نامه امام آمده است که هر حرکتی مطابقت با اسلام و قیام امام حسین (ع) نداشته باشد با روح اسلام سازگاری ندارد.
حجت الاسلام سراج در ادامه وصیت نامه امام حسین (ع) گفت: امام می فرمایند اصل قیام من امر به معروف و نهی از منکر است و امر به معروف و نهی از منکر نشانه عشق به مکتب به انسان و مردم، تولی و تبری ،آزادی ،فطرت و بیداری و ضامن اجرای تمام واجبات است .
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در واحدرودهن در پایان بیان داشت :از تجدید میثاق ملت سلحشور ایران باامام خمینی (ره) و رهبر انقلاب تشکر می نمایم که با این شور و وحدت اهداف دشمنان انقلاب به لطف الهی خنثی می شود.