شاه، تندیس پوسیده طاغوت

۲۶ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۱۶ کد : ۹۸۷ اطلاعیه ها

شاه، تندیس پوسیده طاغوت
ایسکانیوز: فرودگاه مهرآباد آن روز را خوب به خاطر دارد، آن روزی که شغالان فرومایه دست از پا دراز تر ،گرد آن گرگ پیر جمع شده بودند و اشک زبونی و ذلت می ریختند، فریادهای جوانان پر شور این مرز و بوم ،خوابشان را به دست هولناک ترین کابوس ها سپرده بود فرار را بر قرار ترجیح دادند.
مشت ها و حنجره ها، تندیس پوسیده طاغوت را از مرزهای طلایی میهن ،بیرون انداختند و به استقبال بهار آزادی شتافتند.
دکتر غلامحسین حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در گفتگوی روز پنج شنبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" اظهار داشت: با اوج گرفتن قیام مردم ایران و هماهنگی قیام های مردمی به رهبری امام خمینی (ره) و کشتار هفدهم شهریور ،کنترل امنیت کشور از دست نیروهای رژیم و حتی حکومت نظامی خارج شد .
وی ادامه داد: در زمان کوتاهی پایه های اقتدار رژیم 2500 ساله شاهنشاهی سست و شاه مجبور به فرار از کشور شد.
وی گفت: هنگامی که طغیان و سرکشی و تحقیر مومنان تهیدست و توطئه بر ضد حق جویان به اوج خود برسد ،دست قدرت الهی از آستین بیرون می آید و به حیات طغیان گران پایان می دهد آبی که مایه حیات است، مامور نابودی فرعونیان می شود و زمینی که مهد آرامش است گورستان قارونیان.
دکتر حیدری بیان کرد: میهن یکپارچه حماسه ، زمین یک پارچه سرخ ، آسمان پیوسته در فریاد بود و نفیر گلوله ، فضا را می شکافت و در در این میان کوچک ترین جای پایی برای روبهکان شب پرست ،وجود نداشت.سرانجام با پای پلید خود ، بوم سبز میهن را ترک کردند و از مرزهای لایی آن بیرون رفتند و مرگ در آن سوی مرزهای ذلت و خواری را بر ذره ذره مردن در میان فریاد سرخ برگزیدند.