رئیس ومعاون دانشکده فنی و مهندسی واحد رودهن معرفی شدند

۲۳ تیر ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۶ کد : ۹۸ اخبار
دکترنقی شجاع در این احکام دکتر پیام حیدری را به عنوان رئیس دانشکده فنی و مهندسی...

رئیس ومعاون دانشکده فنی و مهندسی واحد رودهن معرفی شدند
رئیس جدید دانشکده فنی و مهندسی و معاون آموزشی ودانشجویی با حکمی از سوی دکتر نقی شجاع، رئیس واحدرودهن منصوب شدند.
به گزارش خبرنگار فرهیختگان، دکترنقی شجاع در این احکام دکتر پیام حیدری را به عنوان رئیس دانشکده فنی و مهندسی ، و دکتربابک امین نژاد را به عنوان معاون آموزشی و دانشجویی دانشکده عمران منصوب کرد.
حیدری ، عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی رودهن هستند و همچنین بیش از دو سال سابقه معاونت این دانشکده را در پرونده خود دارا می باشد.
پیش از این دکتر سعید حاج قاسمعلی، مسئولیت دانشکده فنی و مهندسی واحد رودهن  را به عهده داشتند
دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با دارا بودن بیش از 5000 دانشجو بزرگترین دانشکده دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن می باشد..
دانشگاه آزاد اسلامی رودهن ، بزرگترین دانشگاه آزاد اسلامی درشرق  استان تهران از حیث  داشتن دانشجو و سطح علمی و پژوهشی بوده و دارای شش معاونت است.
رودهن:خبرنگارفرهیختگان –ایرج صادقعلی
1393/4/23 08:36:40