احترام زن و شوهر به یکدیگر در سلامت روحی تاثیر بسزایی دارد.

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۵ کد : ۹۶۴ اطلاعیه ها
رئیس واحد رودهن:
احترام زن و شوهر به یکدیگر در سلامت روحی تاثیر بسزایی دارد
ایسکانیوز: رئیس واحد رودهن در جشن ازدواج دانشجویان واحد رودهن گفت: احترام زن و شوهر نسبت به یکدیگر سبب حفظ سلامت روحی و روانی زوجین می گردد.
به گزارش گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، یکصد و سی زوج دانشجو، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با حضور دکتر حیدری رئیس واحد، دکتر چناری معاون فرهنگی، جلولی معاون دانشجویی، حجت لاسلام سراج مسئول نهاد مقام معظم رهبری در رودهن، اساتید، دانشجویان و کارکنان و والدین خود مراسم با شکوه آغاز زندگی مشترک خود را جشن گرفتند.
این مراسم در محیطی شاد با هدف ترویج سنت حسنه دین مبین اسلام و اشاعه فرهنگ ازدواج های آسان و کم هزینه بر گزار شد.
ابتدا دکتر حیدری رئیس واحد پیام دکتر جاسبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را قرائت کرد.
در قسمتی از این پیام آمده است: با درود و رحمت الهی بر شما جوانان عزیز و پاکنهاد که آئین جاودانه آفرینش را پاس داشته و به سنت نیکوی پیامبر گرامی اسلام "پیوند زناشویی" دست یازیده اید.
رویکرد شما جوانان فهیم به امر مقدس ازدواج و تشکیل خانواده، نشانه سلامت و تنزه نفس، صفای درون و صمیمیت و دوستی و حاکی از نگرش واقع بینانه شما دانشجویان عزیز به حقیقت و اصالت زندگی است.
فرزندان عزیزم، خود آگاهید و نیک می دانید که ازدواج، پیش از آنکه پیوند جسمها باشد پیوند دلها و سرنوشت هاست. به یقین عامل اساسی در دستیابی به همدلی واقعی و سرنوشت روشن و سعادتمندانه در زندگی مشترک، ایمان و اتکال به نیروی لایزال الهی و کاربست ارزشهای دینی در همه امور و رفتار و کردار روزمره زندگی است. پایبندی به تعالیم اصیل و متعالی دین، انسان را از آفات کژراهه و گمراهی مصون و ایمن می دارد، از این رو توصیه می کنم که بنای زندگیتان را بر سنگپایه صداقت و راستگویی استوار سازید.ساده زیستی را پیشه کنید و از تجمل گرایی و فزون خواهی که آن را حد و مرز انتهایی نیست احتراز جوئید.
سپس دکتر حیدری رئیس واحد رودهن ضمن تبریک به زوجهای جوان، حضور خانواده دانشجویان در دانشگاه را فرصتی برای آشنایی با محیط دانشگاه برشمرد و گفت : برگزاری مراسمی به این شکل از یک سو فرصت مغتنمی است تا خانواده دانشجویان عزیز از نزدیک با گوشه هایی از تلاش همکاران و پرسنل دانشگاه برای تربیت نسل آینده آشنا شوند و از سوی دیگر با حضور خانواده ها، والدین و همسران دانشجویان امکان خدمت رسانی مجموعه دانشگاهی به این عزیزان را برای ما نیز فراهم می کند. امیدواریم در این راه میزبانانی شایسته و موفق باشیم.
وی در ادامه گفت: زن و شوهر به منزله لباس برای یکدیگر هستند و روشن است که لباس دارای ویژگی هایی است که باید در زندگی و رابطه زن و شوهر متبلور باشد.
همانطوری که لباس آبروی انسان را حفظ می کند، زن و شوهر که به منزله لباس هستند باید آبروی یکدیگر را حفظ کنند. همانطوری که رابطه انسان با لباس تنگاتنگ است و بیگانه به آن راه ندارد، رابطه زن و شوهر باید به نحوی باشد که بیگانه بر آنها اطلاع پیدا نکند.
همانطور که انسان لباس را انتخاب می کند در ازدواج نیز زن و شوهر خودشان یکدیگر را انتخاب کنند و تحمیلی نباشد.
دکتر حیدری وظایف زن و شوهر نسبت به یکدیگر را اینگونه بیان کرد: وظایف زن و شوهر نسبت به یکدیگر وظائف متقابل زن و شوهر ، وظایف اختصاصی شوهر ، وظایف اختصاصی زن.
وی در ادامه در مورد وظایف متقابل زن و شوهر گفت: احترام متقابل زن و شوهر 2-محبت زن و شوهر 3-گذشت و بخشش 4-مسئولیت پذیری 5-اخلاق 6-حسن ظن، 7-رفق و مدارا ، 8-عفت و پاکدامنی 9-درک همدیگر.
رئیس واحد رودهن در ادامه وظایف اختصاصی شوهر نسبت به زن را اینگونه بیان کرد: وظایف اختصاصی شوهر: سرپرستی و مدیریت 2 -تامین هزینه زندگی 3-توسعه بر خانواده 4 -پرهیز از استبداد رای
دکتر حیدری در مورد وظایف اختصاصی زن نسبت به شوهر گفت:1- حفظ اسرار شوهر 2-عدم دخالت بیجا در کار شوهر 3 -خانه داری 4-پاسداری از حریم و ارزشهای خانواده .
این مراسم با اجرای برنامه های متنوع هنری خاتمه یافت.