در بین روابط عمومی های مناطق چهارده گانه روابط عمومی واحد رودهن برتر شد.

۲۳ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۱۷ کد : ۹۴۹ اطلاعیه ها
ایسکانیوز: روابط عمومی واحد رودهن در بین روابط عمومی های مناطق چهارده گانه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان روابط عمومی برتر شناخته شد.
به گزارش روز دوشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، در دومین گردهمایی مدیران روابط عمومی و دبیران مناطق چهاده گانه دانشگاه آزاد اسلامی،طاهری مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی و دبیر شورای اطلاع رسانی منطقه 12 به دلیل انعکاس فعالیت های شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه های علمی ، آموزشی ،فرهنگی و اجتماعی به مردم شریف ایران به عنوان روابط عمومی برتر و روابط عمومی خلاق شناخته شد و از طرف دکتر جاسبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر مهدوی معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی لوح تقدیر دریافت نمود.
طاهری گفت: این موفقیت به لطف الهی و مساعدت رئیس واحد و هیات رئیسه و همکاران دلسوز روابط عمومی به ویژه صادقعلی مسئول روابط عمومی و خبرگزاری است.