انتقال آموزشکده سمای رودهن به مکان جدید

۱۶ خرداد ۱۳۹۰ | ۱۷:۰۹ کد : ۹۴۱ اطلاعیه ها
مهر ماه امسال انجام می‌شود؛
انتقال آموزشکده سمای رودهن به مکان جدید

خبرگزاری فارس: رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن گفت: آموزشکده سمای رودهن از مهر ماه سال 90 به مکان جدید منتقل خواهد شد.

نجمه وکیلی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رودهن اظهار داشت: زمینی به مساحت 12 هزار و 145 مترمربع از سازمان زمین شهری خریداری شده که از مهر ماه سال 90 آموزشکده سمای رودهن به این مکان منتقل خواهد شد.
وی اضافه کرد: در سال تحصیلی 73-72، معاونت سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با راه اندازی دو مدرسه راهنمایی دخترانه و پسرانه کار خود را آغاز کرد.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن گفت: همچنین در سال تحصیلی 74-73 یک باب دبستان پسرانه سما و در سال تحصیلی 75-74 یک باب مدرسه راهنمایی پسرانه نیز در رودهن راه اندازی شد.
وکیلی اظهار داشت: آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسرانه نیز در نیمه نخست سال تحصیلی 85-84 با رشته‌های کامپیوتر و حسابداری، ساختمان و گرافیک فعالیت خود را آغاز کرد.
وی ادامه داد: همچنین این مرکز در نیمه دوم سال تحصیلی 88-87 اقدام به جذب دانشجویان دختر در رشته‌های کامپیوتر، حسابداری و گرافیک کرده که در حال حاضر یک هزار و 369 دانشجو در این مرکز مشغول به تحصیل هستند.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن افزود: این مرکز اقدام به خرید یک باب ساختمان به مساحت تقریبی 547 مترمربع زمین و زیربنای 355 مترمربع در دو طبقه کرده است.
وکیلی اضافه کرد: همچنین این مرکز اقدام به خریداری زمینی به مساحت 4 هزار و 185 مترمربع کرده که ساختمانی به مساحت 2 هزار و 750 مترمربع در سه طبقه ایجاد شده و هم اکنون دبیرستان سما در آن مستقر است.
وی ادامه داد: پروژه احداث ساختمان در فاز دو آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما در زمینی به مساحت 12 هزار مترمربع و با بنایی در حدود 2 هزار و 938 مترمربع تکمیل و تحویل موقت شده و محوطه این آموزشکده در حال ساخت و انجام عملیات عمرانی است.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن گفت: از ابتدای مهر ماه سال 88 آموزش نیروهای علاقه‌امند و متعهد در مدرسه ابتدایی آغاز شده که علاوه بر آموزش‌هایی که می‌بینند، مطالعه کتاب‌های راهنمای حضور در کلاس‌های آموزشی توصیفی و کلاس‌های ضروری برای این نیروها ضروری است.
وکیلی گفت: اکنون کارآمدترین نیروها با نظارت ناظر آموزشی در این مدرسه مشغول به فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: دبیرستان سما در سال 74 در یک ساختمان استیجاری با 31 دانش آموز تأسیس شد و اکنون با 67 دانش آموز و دو نیروی رسمی به کار خود ادامه می‌دهد.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن ادامه داد: در بخش عمرانی نیز فعالیت‌های مختلفی انجام شده است.
وکیلی افزود: دبیرستان سما در زمینی به مساحت 550 مترمربع و با بنایی در حدود یک هزار و 185 مترمربع ساخته و تکمیل شده و در حال بهره برداری است.
وی خاطرنشان کرد: شرکت در جشنواره خوارزمی، آزمون‌های هماهنگ، المپیاد علمی، طرح قدس، مسابقات ورزشی، مسابقات روباتیک، مسابقات مهارتی و مسابقات قرآنی و ثبت اختراعات از جمله افتخارات مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن است.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن همچنین از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و مسئولان منطقه قدردانی کرد.