واحد رودهن، نایب قهرمان مسابقات فوتسال منطقه 12

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۲:۵۷ کد : ۹۲۰ اطلاعیه ها
واحد رودهن، نایب قهرمان مسابقات فوتسال منطقه 12
ایسکانیوز: تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در قسمت خواهران توانستند نائب قهرمانی مسابقات منطقه 12 را از آن خود کنند.
به گزارش روز یکشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"؛ این دوره از مسابقات با حضور 7 تیم از واحد های رودهن، قزوین،کرج،تاکستان، ورامین، شهریار، فیروزکوه در سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن آغاز شد.
تیم ها در دو گروه 4 تیمی و 3 تیمی دور اول را به صورت دوره ای برگزار نمودند که پس از پایان رقابت های دور اول از گروه A تیم کرج و قزوین و از گروه B تیم رودهن و تاکستان با کسب مقام اول و دوم به دیدارهای ضربدری راه پیدا کردند.
پس از انجام دیدارهای ضربدری تیم تاکستان و قزوین برای انجام دیدار رده بندی و تیم های کرج و رودهن برای انجام دیدار فینال به رقابت پرداختند که سرانجام پس از پایان رقابت ها تیم کرج مقام اول و تیم رودهن مقام دوم و تیم قزوین مقام سوم را کسب کردند .
خانم گل این دوره از مسابقات کبری سعادتی با 17 گل زده از تیم کرج و تکنیکی ترین بازیکن سمانه حسنی از تیم رودهن اعلام شد.کمیته فنی این دوره از مسابقات تیم تاکستان را به عنوان تیم اخلاق این دور از بازیها انتخاب کردند.
درمراسم اختتامیه این مسابقات دکتر حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ،ابوالحسن قدیمی سرپرست تربیت بدنی منطقه 12 ،جلولی معاون دانشجویی واحد رودهن، صالح نیا رئیس اداره تربیت بدنی و طاهری مدیر روابط عمومی حضور داشتند.
دکتر حیدری درجمع ورزشکاران اظهار داشت: هفته گرامیداشت معلم را تبریک می گویم و شما دانشجویان روش ،منش و ارزشهای معنوی شهید مطهری را سر لوحه درس و زندگی خود قرار دهید.
وی افزود: در برگزاری مسابقات معمولا یک تیم برنده و یک تیم بازنده است.برنده ها قبل از منش قهرمانی باید منش پهلوانی داشته باشند و بازنده ها، این باخت را سکوی پرتاب برای موفقیت های بعدی منظور نمایند.