دانشگاه آزاد اسلامی رودهن از افتخارات منطقه و شهر است

۲۶ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۲۳ کد : ۹۰۸ اطلاعیه ها
شهردار رودهن:
دانشگاه آزاد اسلامی رودهن از افتخارات منطقه و شهر است
ایسکانیوز: جلسه ستاد هماهنگی گرامی داشت دهه مبارک فجر با حضور بخشدار و مسئولین شهرهای رودهن و آبعلی در محل بخشداری رودهن تشکیل گردید.
به گزارش روز پنج شنبه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ؛حاجی پور بخشدار رودهن اظهار داشت : در آستانه سی و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی قرارگرفته ایم و مردم شریف ایران در مراسم 9 دی ماه با حضور پر شور خود و تجدید بیعت با قرآن و عترت و معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی به جهانیان ثابت نمودند که مردم ما از آرمان ها و اهداف خود ، مانند گذشته دفاع مینمایند .
حاجی پور گفت : مراسم دهه مبارک فجر هر چه با شکوه تر در ادارات و سازمان ها به ویژه مدارس و دانشگاه برگزار گردد.
بخشدار رودهن اظهار داشت : کسب موفقیت اخیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به عنوان روابط عمومی برتر مایه مباهات برای این منطقه محسوب می گردد واین موفقیت را به دانشگاهیان تبریک می گویم و آرزوی موفقیت و توسعه بیشتر این واحد دانشگاهی را از خداوند متعال خواستار شد .
به گزارش ایسکانیوز در ادامه همتی شهردار رودهن اظهار داشت : در دهه مبارک فجر چندین پروژه در رودهن افتتاح می شود .
وی به بخشی از پروژه ها شامل :پارک 7چنار مهر آباد ، پارک امام زاده ابراهیم در کریتون ، موزه سنگ در کوه محمد داغی رودهن که حدود 400 هزار نوع سنگ قیمتی توسط دکتر میثمی جمع آوری شده است اشاره نمود .
وی در خاتمه گفت: بحمد الله شهر رودهن تبدیل به یک قطب دانشگاهی شده است و دانشگاههای متعدد در این شهر وجود دارد . بویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن که از افتخارات شهر در شرق استان تهران محسوب می گردد و حدود 22 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا در 75 رشته تحصیلی مشغول هستند .
سپس مسئولین ادارات و سازمان ها برای هر چه با شکوهتر برگزار شدن مراسم دهه مبارک فجر به بحث و تبادل نظر پرداختند.

( ۱ )