رئیس واحد رودهن:امانت، صداقت، دقت و سرعت از ویژگی های یک عکاس است.

۲۳ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۲۳ کد : ۹۰۶ اطلاعیه ها
ایسکانیوز: مراسم اختتامیه دومین جشنواره عکس دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با قرعه کشی بین بازدیدکنندگان از نمایشگاه خاتمه یافت.
به گزارش گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ؛ دکتر غلامحسین حیدری رئیس واحد رودهن بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در محل مسجد پیامبر اعظم (ص) در مراسم قرعه کشی دومین جشنواره عکس دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: عکاسی از ظریف ترین و زیبا ترین اثر بشریت در قرون اخیر است و از ویژگی های مهم یک عکاس امانت ،صداقت ،دقت و سرعت است و یک اثر عکاس ،هویت و افکار و نگرش یک فرد را معرفی می کند .
وی گفت: به حول و قوه الهی این واحد دانشگاهی با کوشش روابط عمومی واحد از سوی دبیرخانه جشنواره به عنوان روابط عمومی برتر معرفی شد و در اولین جشنواره عکس انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.
پس از سخنرانی، قرعه کشی بازدیدگنندگان از نمایشگاه عکس با حضور رئیس واحد ، معاونین ، اساتید، دانشجویان و کارکنان صورت گرفت و به رسم یادبود جوایزی به برندگان اهدا شد.