اولین دوره کلاس های نقشه خوانی و GPS در واحد رودهن

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۷:۰۸ کد : ۹۰۰ اطلاعیه ها
اولین دوره کلاس های نقشه خوانی و GPS در واحد رودهن
ایسکانیوز: اولین دوره کلاس نقشه خوانی و GPSدر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد .
به گزارش روز پنجشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" این دوره از کلاس های آموزشی که برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار شد زیر نظر کاوه کاشفی رئیس کوهنوردی استان تهران بود .
کاوه کاشفی هدف از برگزاری کلاس ها در واحد رودهن را این چنین بیان کرد :این دانشگاه به دلیل اهمیت دادن به بخش آموزش و پشتوانه جوانان علاقمند و نیز مدیریت دلسوز رشدی سریع را در زمانی اندک و قریب به دو سال تجربه کرده است .البته به دلیل رکود کوهنوردی در گذشته در بخش رودهن این کار ساده نیز نبوده است میشود حدس زد که با ادامه این روند تعدادی از کوهنوردان زبده استان تهران در اینده از این دانشگاه باشند و با برگزار ی این کلاسها دانشجویان و کارکنان و میتوانند سطح علمی تیم کوهنوردی را در خصوص GPSو نقشه خوانی را افزایش دهند .
وی افزود این دوره کلاسها 89 در دو بخش تئوری و عملی برگزار شد که کلاسهای تئوری در واحد رودهن و جلسه عملی درارتفاعات فرزاد تهران امام زاده ابوطالب برگزار شد .در این کلاس تعداد 30 نفر از کوهنوردان دانشجو خواهر و برادر و کارکنان و اساتید شرکت داشتند.