واحد رودهن، قطب روان شناسی دانشگاه آزاد اسلامی.

۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۲:۵۹ کد : ۸۹۷ اطلاعیه ها
در گفت و گو با ایسکانیوز عنوان شد؛
واحد رودهن، قطب روان شناسی دانشگاه آزاد اسلامی
ایسکانیوز: هیچ یک از واحد های دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه روانشناسی بالینی قدمت واحد رودهن را ندارند.
دکتر لطفی کاشانی معاون دانشکده روانشناسی و عضو هیات علمی این دانشگاه در گفتگوی روز یکشنبه خبرنگار گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"در مورد همایش روان درمانی و مشاوره و تاثیر آن در جامعه علمی که در تاریخ 30/2/89 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار می شود اظهار داشت: این همایش جزء همایش های با سابقه در واحد رودهن است.
وی افزود: سابقه این همایش ،استقبال اساتید ،پژوهشگران و دانشجویان و گسترش آن از یک روز به سه روز باعث شده است تا به بین المللی شدن این همایش امیدوار باشیم و با رایزنی هایی که با معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی انجام گرفته است خواهیم توانست با تبدیل این همایش از سطح ملی به بین المللی و ISI کردن همایش ، قدمی در جهت شناساندن پتانسیل علمی این واحد برداریم.
وی در مورد اینکه اینگونه همایش ها تا چه حد از بار علمی برخوردار است و در حل مشکلات می تواند راهگشا باشد گفت: اصل بنیادی وظیفه ما ایجاد بستر تولید علم ،حمایت از پژوهشگران ،ایجاد فضای مناسب برای طرح عقاید ،نظریه ها و نوعی زیر ساخت های کرسی های نظریه پردازی است به جز انجام این امور ، یافتن اسپانسر های داخلی و خارجی و ایجاد یک دبیر خانه برای لینک های بین المللی می تواند با فراهم ساختن راه کارهای مناسب برای مسائل جاری و آشنایی با اقدامات ضروری ما و افراد ذیربط ما را در رساندن به اهداف خود یاری دهد.
دکتر لطفی عنوان کرد: نقش دانشگاه و برگزاری چنین همایشی در خصوص مسائل روان درمانی مشاوره می تواند مفید باشد و موضوع روان درمانی و مشاوره موضوع ضروری و غیر قابل اغماض در کشور است، بدون پرداختن به این موضوع نمی توانیم از سلامت و بهداشت روانی افراد و جامعه حرفی بزنیم.برخی هنوز هم به مشاوره و روان درمانی به عنوان موضوع لوکس و تزئینی نگاه می کنند در حالیکه می توان گفت هنوز هم از استاندارد ها عقب هستیم و چنین نسبت هایی می تواند موجب طرح مساله در سطح مسئولین و جامعه شده و نظر آنها را نسبت به اهمیت این نوع اقدامات مساعدتر کرده و موجب می شود راهکارهای نوینی مانند رفتن هزینه های درمانی زیر چتر بیمه در دستور کار قرار گیرد.
وی در پاسخ به این سوال که مقالات ارائه شده در این همایش چگونه ارزیابی می شود به ایسکانیوز گفت: ما هرساله شاهد تخصصی تر شدن مقلات هستیم در سال اول مقالات به صورت CD چاپ شد .در این دوره مقاله های ارسال شده به ما به دلیل استاندارهای خوب جهت چاپ در اختیار دست اندر کاران فصل نامه پژوهشی اندیشه و رفتار قرار گرفت.امروز تصیم داریم تا سطح استقبال ،مقاله ها و پوستر های این همایش را عامل مقایسه ای دیگر در سطح دانشگاه های درجه اول ایران چون دانشگاه تهران و شهید بهشتی قرار دهیم.
لطفی گفت: وجود پژوهشکده علوم رفتاری ،رشته های مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا ،اساتید بزرگی چون دکتر شریفی ،دکتر حسینی ، دکتر هاشمیان که در سازمان روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران همکاری می کنند، دکتر افروز ،دکتر احدی و دکتر دلاور در واحد رودهن باعث بالا رفتن انتظارات روانشناسان از این واحد می شود و من خوشحالم که در سایه عنایت خداوند این همایش را به تصویب رساندم.

( ۶ )