معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی:فعالیتهای فرهنگی واحدها مستند شود

۰۹ شهریور ۱۳۸۸ | ۱۸:۱۲ کد : ۸۸۵ اطلاعیه ها

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی:
فعالیتهای فرهنگی واحدها مستند شود

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مبنای فعالیتهای فرهنگی دانشگاه را اعتدال فرهنگی و عقلانیت ومعنویت و پرهیز از عوام زدگی دانست و گفت :کمیت و کیفیت و اثر گذاری فرهنگی سه شاخص اصلی در نظارت و ارزشیابی فرهنگی واحدهاست.
به گزارش ایسنا،دکتر مظاهری در جلسه مشترک شورای فرهنگی واحد تهران جنوب با مدیران و مشاوران معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد ،با مهم خواندن تشکیلات جلسات شورای فرهنگی واحدها و لزوم استمرار آن مبنای فعالیتهای فرهنگی دانشگاه را تأکید بر عمل به قرآن و عترت (ع) و آموزه های اسلامی و اندیشه های امام خمینی (ره) دانست وگفت:برای اعتلای فعالیتهای فرهنگی در حوزه دین و معنوی ،پژوهشکده قرآن وعترت (ع) با مجوز رسمی از شورای گسترش آموزش عالی تاسیس شده و انتشار فصلنامه صحیفه مبین ارتباط هزاران کاربر با سایت تخصصی قرآنی تسنیم و حضور پر ثمر در نمایشگاههای قرآنی در راستای تحقق همین اهداف است .
وی با اشاره به کسب مقام برتر در اقامه امر نماز در چند سال پیاپی به رغم برخی دشواریها و کارشکنی ها ،این موفقیت ها را مدیون برنامه ریزی وهدفمندی و توجه به محتوا وفعالیت های فرهنگی دانست و افزود:توجه به ابعاد کمی وکیفی فعالیتها در حوزه معاونت فرهنگی نهادینه شده است به طوری که شاخص های کیفی بر اساس  پژوهش محوری در همایش های فرهنگی لحاظ شده است .
وی توجه به شاخص های فرهنگی بخش نامه مدیران گروههای آموزشی تکمیل وضعیت پست های سازمانی مدیران و کارشناسان فرهنگی ،ضرورت پویایی و فعال سازی هرچه بیشتر کانون های فرهنگی با مشارکت استادان ودانشجویان را مورد تأکید قرار داد .
وی همچنین بر لروم مستند سازی فعالیتهای فرهنگی از سوی واحدهای دانشگاهی اشاره کرد .
در این جلسه حجت الاسلام حبیبی مدیر کل تحقیقات و برنامه ریزی فرهنگی بر لزوم هدف گذاری و چگونگی اجرای برنامه های کیفی و مشارکت دانشجویان و اعضای هیأت علمی در حوزه فرهنگ تأکید کرد .
وی برنامه ریزی را معطوف به اهداف دانست وگفت:برنامه ها وفعالیت ها در راستای دانش افزایی صورت می گیرد در حالیکه باید با تأثیر گذاری تغییر رفتار دانشجویان برنامه های ایمان افزار را برای واحدهای دانشگاهی مد نظر قرار داد.