دکتر حیدری ریاست واحد: تخصص و تعهد، دو نیروی ارزشمند کارمندان است

۰۷ شهریور ۱۳۸۸ | ۱۶:۱۴ کد : ۸۷۵ اطلاعیه ها
رئیس واحد رودهن:
تخصص و تعهد، دو نیروی ارزشمند کارمندان است
رودهن- خبرگزاری ایسکانیوز: تخصص و تعهد، دو نیروی ارزشمند برای خدمت رسانی هر چه بیشتر و بهتر به مردم است.
به گزارش روز پنجشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران " ایسکانیوز"؛ دکتر غلامحسین حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اظهار داشت: کارمندان، گروه بزرگی از افراد جامعه هستند که خانواده بزرگ دولت را تشکیل می دهند. اینان در پی برطرف ساختن نیاز های مردم هستند و خود را خدمتگزار آنان می دانند.
حیدری ادامه داد: مردم نیز با امین دانستن آنها، به آنان اعتماد دارند و در مسائل جاری مملکتی از روش درست کارمندان تلاشگر پشتیبانی می کنند. به جاست در روز کارمند، در گرامی داشت تلاش خستگی ناپذیر آنان کوشا باشیم.
وی گفت: کارمندان و کارگزاران دولت، بازوان قدرت آن به شمار می آیند. آنان در بازدهی و میزان توانایی دولت نقش اساسی دارند و پیشرفت جامعه در همه ابعاد آن مرهون کوشش این گروه کوشا و امین است.
دکتر حیدری افزود: کار گزاران و کار مندان هر کشور، نقشی اساسی در شکوفایی و پیشرفت آن کشور دارند، از این رو شایسته است آنان همگام با توسعه روز افزون علمی جهان، به بالندگی و رشد علمی برسند و از ایستایی در کار های خویش بپرهیزند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن گفت: فعالیت کارمندان و کار گزاران در صورتی ارزش می یابد و صاحبان آن زمانی می توانندبه خود ببالند ، که برای اصلاح امور مردم و خدمت به آنها تلاش کنند.به گزارش ایسکانیوز، وی افزود: سستی ورزیدن در انجام وظایف و بیهوده گذرانی وقت، عملی نادرست و غیر اخلاقی است. این مسئله که در آموزه های اسلام نیز به شدت از آن نهی شده است، وظیفه خدمت رسانی کارمند را دچار مشکل می سازد و موجب تباهی حقوق دیگران می شود./120