اختراع گاردریل ایمن ضد مرگ توسط استاد واحد رودهن

۲۰ آذر ۱۳۸۹ | ۱۳:۱۳ کد : ۸۶۹ اطلاعیه ها

اختراع گاردریل ایمن ضد مرگ توسط عضو هیئت علمی واحد رودهن
خبرگزاری ایسکانیوز: دکتر عباس عباس زاده شهری عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن با همکاری روشنک رجب لو دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان گاردریل ایمن ضد مرگ را اختراع کردند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، دکتر عباس زاده عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری روشنک رجب لو، گاردریل ایمن ضد مرگ (پروفیل ترکیبی وهوشمند ) را به شماره 389060118به ثبت زساندند.
عباس زاده در مورد ساخت این وسیله ایمنی اظهار داشت: در تصادفات رانندگی در اثر برخورد خودرو با گاردریل و منحرف شدن خودرو وی ا کنده شدن گاردریل از جای خود ایجاد خسارت های مالی وجانی می کند از این رو گاردریل ایمن هوشمند که نوعی پروفیل ترکیبی می باشد با سامانه های خود شدت تصادف را کاسته و جلوگیری از انحراف خودرو توسط سامانه استاپر ایجاد می نماید.

این استاد دانشگاه گفت: این گاردریل انعطاف و مقاومت بیشتری نسبت به انواع گاردریلهای موجود دارد که تمامی اینها باعث ایمنی بیشتر و کاهش درصد مرگ سرنشینان می شود.

عباس زاده، گاردریل ایمن با قابلیت کم کردن احتمال مرگ در تصادفات ،خاصیت ضربه گیری و مقاومت و انعطاف بهتر پایه ، دارابودن سامانه استاپر پروفیل ترکیبی برای متوقف کردن خودروها(جلوگیری از انحراف )، فاصله انداز گریتینگی (کاهش شدت تصادف)و همچنین قابلیت نصب سرعت سنج دیجیتال هوشمند و دارای قابلیت نصب روی گاردریل های فلزی رایج موجود را ازجمله محاسن این اختراع دانستند.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان گفت: تمام هزینه های صرف شده در این اختراع را شخصا به همراه رجب لو متقبل شده ایم و استدعا دارم که دولت محترم و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی که خود عضو این مجموعه بزرگ می باشم در این زمینه نیز مساعدت نمایند و از نظر هزینه مالی رهگشا باشند.

( ۱ )