رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن:مولانا سرمایه جهانی است.

۰۲ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۲۹ کد : ۸۶۲ اطلاعیه ها
ایسکانیوز: رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اظهار داشت: بزرگداشت مولانا این ابرمرد عرصه ادب و عرفان نه مایه افتخار ما که سرمایه جهانی همه ادب دوستان است.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، دکتر غلامحسین حیدری، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن امروز شنبه در همایش بین المللی بزرگداشت اندیشه های مولانا افزود: در این محفل ادب دوستان شفیق و سخن سنجان دقیق چه باید گفت که هم بر عهد بپاید و هم از عهده برآید اما ناگزیریم از سخن گفتن و ضعف ها را نهفتن.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تصریح کرد: مولانا اگر چه در دیار قونیه در خاطر خاک غنوده، اما نهالی است که در متن و بطن این مرز و بوم روییده و بالیده و امروز سایه بر سر بشریت افکنده است.
رئیس کمیته اجرایی همایش بین المللی بزرگداشت مولانا گفت: بزرگداشت این ابرمرد عرصه ادب و عرفان نه مایه افتخار ما، که سرمایه جهانی است.
دکتر حیدری گفت: مولانا از تبار شاعرانی است زلال، با بیانی پرشور و حال، شاعرانی که سپیده در زلال صداقتشان رنگ می باخت و عشق به حکمت در کوره دلشان می گداخت. آنان با حرّیت خود حرمت شقایق را پاس داشتند و در رمال یأس، نهال یاس کاشتند. خورشید در دامنشان می شکفت و با نیزه های نور قلب شب دیجور را می شکافت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن خاطرنشان ساخت: شاعران به دل تنگ غنچه ها تبسم بخشیدند و خورشیدوار در افق قلب شکسته مردم درخشیدند و غل های تملق را شکستند و زنجیره های تعلق را از هم گسستند.
وی افزود: پرچم پرند قناعت را بر بلندای چکاد کرامت افراختند و عمری با نگاه روشن بر سپاه اهریمن تاختند، نه با رخش زور، که با آذرخش نور. دل های تشنه از زلال نگاهشان آب می نوشیدند و از آبشار گفتارشان حدیث روشن آفتاب را می نوشیدند. حنجره ها را پر از آواز کردند و پنجره ها را پر از پرواز.
وی افـزود: اینک در ایـن محفل سبز و صمیمی با جمعی از سوته دلان دردآشنا گرد هم آمده ایم تا خاطره های جاودانه مولانا جلال الدین بلخی این شاعر عارف ایرانی را در خاطرها طراوت بخشیم.
دکتر حیدری گفت: علامه اقبال لاهوری درباره اثر گرانقدر مولانا می گوید:
مثنوی معنوی مولوی
هست قرآنی به لفظ پهلوی
من نمی گویم که آن عالی جناب
هست پیغمبر، ولی دارد کتاب
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در خاتمه از حضور عالمانه و عارفانه اندیشمندان و ادبا به عنوان روشنی بخش دل و صفابخش این محفل تشکر و قدردانی کرد.
این همایش توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و با مشارکت معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی، انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
گفتنی است، همایش بین المللی بزرگداشت اندیشه های جهانی مولانا فردا با حضور اندیشمندان و محققان داخلی و خارجی در سالن همایش های رایزن خاتمه می یابد.