فارغ التحصیلی هر مقطع سکوی پرتابی برای مقطع بالاتر است.

۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۳:۰۸ کد : ۸۴۲ اطلاعیه ها
دبیر منطقه 12 دانشگاه آزاد اسلامی:
فارغ التحصیلی هر مقطع سکوی پرتابی برای مقطع بالاتر است
ایسکانیوز: دبیر منطقه 12 دانشگاه آزاد اسلامی گفت: فارغ التحصیلی هر مقطع سکوی پرتابی است برای مقطع بعد و مقطع دکتری سکوی جهشی است برای پژوهش و تولید علم پس تحصیل علم و تحقیق پایان ندارد.
به گزارش گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" سید مهدی حسینی دبیر منطقه 12 دانشگاه آزاد اسلامی در جشن دانش آموختگان سال تحصیلی 88-87 ضمن تبریک هفته معلم اظهار داشت: شهید علامه مطهری استاد حوزه و دانشگاه خدمات شایانی را به انقلاب و جامعه اسلامی کرده است و الگوی مناسبی برای استادان در عرصه تعلیم و تربیت، تحقیق و پژوهش است.
حسینی دبیر منطقه از دست اندرکاران جشن دانش آموختگان، دکتر حیدری رئیس واحد، جلولی معاون دانشجویی، دکتر چناری معاون فرهنگی، حجه السلام سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و روابط عمومی تشکر کرد .
دبیر منطقه 12 برای پیشرفت در زندگی و ادامه تحصیل چند توصیه به دانش آموختگان بیان داشت: برای ادامه تحصیل خود در مقاطع بالاتر اقدام کنید و فرضا شاغل بشوید حین کار از ادامه تحصیل غفلت نکنید، مساله اشتغال در زندگی یک نقطه بحرانی است در این رابطه صبر و حوصله بخرج دهید، برای کاریابی از همه امکانات استفاده کنید مراجعه به موسسات مرتبط با رشته تحصیلی،وزارت کار ،استفاده از روزنامه ها و مجلات و آگهی های استخدامی از جمله آنها است ،در پی کاری باشید که با تخصص شما همخوانی داشته باشد کار موقت تا پیدا کردن کار تخصصی به عنوان سکوی پرتاب بلامانع است .تجربه ای است که می تواند در اشتغال بعدی مفید باشد ،سعی کنید با تشکیل گروه کاری از همکلاسیان خود کار آفرینی کنید.
وی افزود: شرکت تشکیل دهید، پیمان کاری کنید و در این رابطه از وام های دولتی و غیر دولتی استفاده کنید، در زمان اشتغال برای بالا بردن مهارت شغلی خود از فرصتها استفاده کنید، پژوهش و نوآوری و ارائه طرحهای مفید و اختراعات مهم است که به فعالیتهای شما در توسعه شغلی و شاخص شدن درجهت ارتقا به صورت جهشی کمک می کند.
حسینی تصریح کرد : به کارهای روزمره قناعت نکنید سعی کنید هر روز گامی به جلو در جهت موفقیت بردارید، این رویه شما را در جهت ارتقا علمی و شغلی بجایی می رساند که به بالاترین مراتب در زمینه های مورد نظر نائل گردید.اگر صاحب مقامی در سطوح بالای شغلی قرار گرفتید خدمت رسانی به جامعه را هدف قرار دهید .چنین فرصتهایی بدست نمی آید.
حسینی در ادامه افزود: دانشگاهی که فارغ التحصیل شده اید از شرایط و موقعیت خوبی برخوردار است. اعتبار دانشگاه اعتبار شما است، از تبلیغ به نفع دانشگاه و معرفی امکانات آن دریغ نورزید .انجام این امر مهم به نفع خودتان است و هم به نفع دانشگاه، افزایش اعتبار دانشگاه به اعتبار مدارک شما کمک می کند .
وی اظهار داشت: در کانون فارغ التحصیلان عضو شوید این کانون رابطه بین شما و دانشگاه است و شما در زمینه ارتقا علمی و اشتغال کمک می کند به عنوان آخرین توصیه در ارائه خدمت در جریان اشتغال همیشه خدا را در نظر داشته باشید رضایت الهی در انجام خدمت اجر اخروی در حد عبادت دارد و مطمئن باشید به توسعه زندگی شما نیز کمک خواهد کرد و اندوختن مال حرام مستلزم عذاب روحی و عقوبت الهی است در کسب معاش به حلال و حرام توجه کنید که رزق حلال موجب سعادت و خوشبختی است .