یادگیری زبان انگلیسی یک ضرورت انکار ناپذیر است.

۱۹ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۴۹ کد : ۸۳۹ اطلاعیه ها
ایسکانیوز: زبان انگلیسی زبان علم و یاد گیری آن یک ضرورت انکار ناپذیر بوده که عدم آشنایی با این زبان برابر با عدم زندگی در دنیای امروزی است.
به گزارش روز چهار شنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"؛ دکترحمید رضا فاطمی پور رئیس دانشکده زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اظهار داشت: امروزه یادگیری زبان انگلیسی یک ضرورت انکار ناپذیر است چرا که زبان انگلیسی ، زبان علم است و آموزش رشته های مختلف در سطوح عالی و تولید علم با افزایش روند جهانی سازی ارتباطات بین المللی، برنامه های رادیویی و تلویزیونی ، تجارت جهانی و آموزش علوم جدید همگی به زبان انگلیسی صورت می گیرد و عدم آشنایی با این زبان برابر با عدم زندگی در دنیای مدرن امروزی است.
وی گفت: زبان از ابزار های مهم جهانی شدن به شمار می رود که سرعت جهانی شدن با وجود رسانه هایی مانند ماهواره، اینترنت، هنر ؛ سینماو... تشدید یافته و زبان به عنوان عاملی برای تسهیل ارتباطات در محیط جهانی شدن نقش بسیار حساسی را در نزدیک کردن فرهنگ ها و انسان ها به یکدیگر ایفا می کند.
فاطمی پور در ادامه افزود: لذا اینکه نگاه ما به زبان در شرایط جهانی شدن چگونه باشد، خود می تواند ایدئولوژی و عقیده ما را نسبت به واقعیتی تحت عنوان جهانی شدن بازتاب دهد .
وی در ادامه در خصوص واکنش های فرهنگی در برابر جهانی شدن تصریح کرد: نوع واکنش فرهنگی در مقابل جهانی شدن بستگی زیادی به غنای فرهنگ بومی و میزان اثر گذاری آن در هویت بخشی به افراد و سایر شرایط اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی دارد و در طیف گسترده ای از انفال مطلق تا ستیزه جویی در مقابل جهانی شدن فرهنگ را در بر می گیرد و با این وجود می توان واکنش های فرهنگی به این فرآیند را در قالب سه دسته کلی می توان طبقه بندی کرد: خاصیت گرایی فرهنگی ، آمیزشی ، تحول فرهنگی و همگونی فرهنگی.
رئیس دانشکده زبان انگلیسی رودهن در ادامه بیان داشت: جهانی سازی آن چنان که گفتیم در صدد یکسان کردن همه ،در سایه یک زبان و یک فرهنگ غالبا با یک زبان ،بویژه زبان انگلیسی صورت می گیرد .این روش جهانی سازی در واقع به فراموشی سپردن زبانهای مادری اکثر ملتهاست که نتیجه اش ،از بین رفتن فرهنگ هایی است که دیگر خونی در رگها ندارند.
وی در خصوص جهانی سازی خاطرنشان کرد: بسیاری از اندیشمندان و متفکران جهان در این زمینه اظهار نگرانی کرده و این روند را تخریب گر توصیف کرده اند.به طوری که کوئیچیرو ماتسورا سر منشی سابق سازمان یونسکو در این زمینه می گوید: در فاصله چند نسل آینده ،ممکن است بیش از 50 از هفت هزار زبان رایج دنیا ، کاملا از بین بروند کمتر از یک چهارم این زبان ها در مدارس و محیط های آموزشی تدریس می شوند و در فضای مجازی اینترنت به کار می روند اما از بیشتر آنها به صورت پراکنده استفاده می شود.
فاطمی پور در پایان گفت: صدها زبان است که فقط بر زبان مردم جاری است و در هیچ مکان آموزشی و فضای رسانه ای مورد استفاده قرار نمی گیرد.اما زبان انگلیسی یک زبان جهانی است که امروزه یک ضرورت محسوب می شود.