دانشگاه آزاد اسلامی رتبه نخست را در عرصه مقالات علمی و ISI کسب کرد.

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۴:۱۵ کد : ۸۲۸ اطلاعیه ها
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی:دانشگاه آزاد اسلامی رتبه نخست را در عرصه مقالات علمی و ISI کسب کرد.
در راستای ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و رقابت با معتبرترین دانشگاه های جهان، دهه چهارم فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی، دهه انقلاب پژوهشی نامگذاری شده است.
به گزارش آنا،دکتر فریدون رهنمای رودپشتی امروز در اجلاس مدیران روابط عمومی مناطق 14 گانه دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: هیچ محدودیتی برای اطلاع رسانی در پژوهش و تحقیقات وجود ندارد.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی امسال در عـرصه مقالات ISI و علمـی رتبه اول را در بیـن دانشگاه های کشور کسب کرده است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشجویان باید از امکانات زیرساختی و تجهیزاتی مدرن استفاده کنند، افزود: ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی، اعتقاد اصلی دانشگاه آزاد اسلامی است.
دکتر رهنما گفت: دسترسی به امکانات و منابع مناسب مانند اینترنت، کتابخانه دیجیتالی، سیستم پورتال دانایی و ویدیو کنفرانس برای توسعه زیر ساخت ها و سیستم های اطلاع رسانی در دانشگاه‌ها ضروری است.
دکتر رهنما گفت: با افتتاح سیستم پورتال دانشگاه و ویدیو کنفرانس علاوه بر سازماندهی اطلاعات پـراکنده و مکانیزه کردن روابط عمومـی، صرفه جویی در وقت و هـزینه، امکان مدیـریت محتوای اطلاعات، زمینه تبادل اطلاعات با اساتید، پژوهشگران و دانشجویان فراهم گردید و برای راه اندازی SMS center و نصب تابلوهای دیجیتالی و اطلاع رسانی حمایت های لازم انجام خواهد شد.
وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای علمی و پژوهشی را در دستور کار خود قرار داده تا تحقیق و پژوهش معنا پیدا کند.
رهنما با اشاره به عضویت مدیران روابط عمومی به عنوان عضو مدعو شورای پژوهشی واحدها خاطرنشان ساخت: روابط عمومی واحدها می توانند برای تهیه کتب مورد نیاز از نمایشگاه بین المللی کتاب اقدام کنند.
رهنما با اشاره به اینکه در عصر اطلاعات و ارتباطات، هر پنج سال گذشت زمان، علم بیش از 30 سال پیشرفت می کند، افزود: استادان باید در این زمینه تحقیق و پژوهش داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی برای اعتبارات بخش پژوهش محدودیت بودجه قائل نیست، یادآور شد: واحدهای دانشگاهی که دارای پتانسیل بالاتری برای اجرای پژوهش های تحقیقاتی هستند تا 10 درصد از بودجه دانشگاه را صرف مطالعات تحقیقاتی می کنند.
رهنما افزود: روابط عمومی واحدها می توانند برای توسعه تجهیزات و مکانیزاسیون زیر ساخت های روابط عمومی از بودجه پژوهشی استفاده کنند.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در خاتمه از تلاش های بی وقفه و چشمگیر روابط عمومی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر و تشکر نمود.