آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته در واحد رودهن

۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۲:۴۸ کد : ۸۲۴ اطلاعیه ها

آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته در واحد رودهن

همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1389 دانشگاه آزاد اسلامی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته در واحد رودهن از تاریخ 23 لغایت 25 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می گردد.
به گزارش خبرنگار آنا؛دکتر ایمانی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت : دراین آزمون 3800 نفر در 12 رشته شرکت نموده اند و داوطلبان می توانند کارت آزمون خود را با مراجعه به پایگاه اینترنتی مرکز آزمون به آدرس www.azmoon.org دریافت نمایند .
وی افزود :در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در 12 رشته کارشناسی ارشد ناپیوسته شامل ؛رشته های روانشناسی عمومی و بالینی ،مدیریت آموزشی،برنامه ریزی آموزشی ،تحقیقات آموزشی،مشاوره ،جمعیت شناسی ،پژوهش علوم اجتماعی ،مطالعات زنان ،زبان و ادبیات فارسی ،مهندسی زراعت ،تاریخ فلسفه آموزش و پرورش دانشجو می پذیرد .
وی افزود برای افزایش رشته های تحصیلات تکمیلی در خواست های به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری به عمل آمده است که در صورت مجوز تصویب رشته ها دانشجو پذیرفته خواهد شد رشته های در خواستی در مقطع کارشناسی ناپیوسته شامل :باغبانی ،کارآفرینی ،اقتصاد ،برنامه ریزی درسی ،روان شناسی تربیتی ،عمران (سازه های هیدرولیک ) ،پیش دبستانی ،مشاوره خانواده ،فرهنگ و زبان های باستانی و در مقطع دکتری شامل ؛مشاوره و جامعه شناسی می باشد .
وی گفت : رشته های موجود در مقطع دکتری در واحد رودهن سه رشته مدیریت آموزشی،روانشناسی تربیتی و زبان و ادبیات فارسی می باشد .
دکتر ایمانی گفت: به حول قوه الهی و مساعدت مسئولین شهرستان، سازمان مرکزی ،دبیر خانه منطقه 12 و پیگیری دکتر حیدری رئیس واحد بویژه نماینده منطقه در مجلس شورای اسلامی دکتر شاهرخ رامین مراحل نهایی احداث بیمارستان و پذیرش دانشجوی پزشکی دردست اقدام است .