هشتمین دوره مسابقات دانشجویی بتن در واحد رودهن

۱۳ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۶:۲۸ کد : ۸۰۱ اطلاعیه ها
هشتمین دوره مسابقات دانشجویی بتن در واحد رودهن
خبرگزاری ایسکانیوز: هشتمین دوره مسابقات دانشجویی بتن به پاس بزرگداشت استاد احمد حامی در دانشگاه ازاد اسلامی واحد رودهن برگزار می گردد.
به گزارش روز دوشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"؛ دکتر وزیری معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در این خصوص گفت: این همایش با موضوعات مسابقه بتن سبک پر مقاومت، مسابقه سازه محافظ تخم مرغ، مسابقه بتن پر مقاومت ویژه اعضای حقوقی انجمن بتن ایران، مسابقه کتبی تکنولوژی شناسی در بتن و سازه های بتنی، مسابقه درصد وزنی جذب آب کوتاه، مدت و مقاومت ویژه الکتریکی بتن به صورت همزمان، مسابقه پوستر و پایان نامه برتر دانشجویی در سطح کارشناسی ارشد می باشد.
وی گفت: کلیه افرادی که مایل به شرکت در مسابقه می باشند می توانند به سایت www.Concvete_day.ir و یا www.ici.ir مراجعه نمایند.
دکتر وزیری برگزار کنندگان مسابقه را دانشگاه آزاد اسلامی رودهن و انجمن بتن ایران نام برد و زمان و محل مسابقه را روز پنج شنبه 1/7/1389 در رودهن مجتمع دانشگاهی واحد رودهن اعلام کرد.