تیم کشتی فرنگی واحد اسلامشهر بر سکوی قهرمانی ایستاد

۰۸ دی ۱۳۹۳ | ۱۲:۰۴ کد : ۷۹۷ اخبار
این دوره از مسابقات که به میزبانی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن برگزار شد در رشته...

تیم کشتی فرنگی واحد اسلامشهر بر سکوی قهرمانی ایستاد

رودهن:خبرنگارفرهیختگان –ایرج صادقعلی

تیم کشتی فرنگی دانشجویان واحد اسلامشهر توانستند با غلبه بر حریفان دانشگاه آزاداسلامی استان تهران بر سکوی قهرمانی این دوره از مسابقات بایستند

به گزارش خبرنگارفرهیختگان، این دوره از مسابقات که به میزبانی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن برگزار شد در رشته کشتی فرنگی که تیم‌های رودهن، شهرری، شهرقدس، تهران جنوب، تهران شرق، پردیس ،اسلامشهر ،جنوب غرب،تهران شمال،پرند،شهریار،علوم تحقیقات،فیروزکوه،تهران مرکزوعلوم پزشکی حضور داشتند، تیم اسلامشهر با غلبه بر حریفان خود قهرمان شد.

دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب  مقام دوم وشهرری نیز مقام سوم را کسب کردند

دروزن59 رامین باستانی از اسلامشهر،در وزن 66 آرش اسدی از شهر ری، در وزن 71 بهنام افشار نیک از اسلامشهر، در وزن 75 سعید غلامی از شهر ری، در وزن 80 رضا طهماسب از تهران جنوب، دروزن 85 شهرام مهدیزاده از اسلامشهر، در وزن 98 روح اله قلاوند از تهران جنوب، و در وزن 130 کیلو گرم پوریا میزرا معصوم زاده از تهران جنوب موفق به کسب مدال طلا شدند.

مراسم پایانی این مسابقات با حضور دکتر شجاع رئیس واحد رودهن، حاج آقا سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در رودهن، جمعی از معاونین واحد، مدیران، قهرمانان و همچنین داوران و کشتی گیران و ورزش دوستان با اهداء جوایز و کاپ برگزار گردید.

در حاشیه این مراسم دکتر شجاع رئیس واحد رودهن گفت: مسابقات طی دو روز در مجتمع ورزشی شهید چمران دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار گردید.

وی گفت: این دوره از مسابقات در سطح بالایی برگزار گردید و از بهترین داوران مسابقات استفاده شد و تیم های واحدها با قدرت در این رقابت ها شرکت کردند.

رئیس واحد رودهن گفت: قهرمان واقعی کسی است که علاوه بر قهرمانی جسم قهرمان نفس امّاره خود نیز باشد.

شجاع در پایان گفت: تربیت بدنی واحد رودهن از نظر نظم، پشت کار و داشتن سالن های چند منظوره با تمامی امکانات در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کم نظیر است و برنامه های ورزشی نباید مختص زمان خاص باشد بلکه این برنامه ها باید در ایام سال به طور منظم برگزار گردد.