دکترخجسته در جمع دانشگاهیان واحد رودهن: نام دانشجو با دانش، پیشرفت وادب گره خورده است/دغدغه رئیس دانشگاه مهیا کردن هویت ایرانی و اسلامی در دانشگاه است

۲۶ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۷:۴۹ کد : ۷۹۳ اخبار

دکترخجسته در جمع دانشگاهیان واحد رودهن:
نام"دانشجو"با دانش، پیشرفت و ادب گره خورده است/دغدغه رئیس دانشگاه مهیا کردن هویت ایرانی و اسلامی در دانشگاه است
معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی درجمع دانشگاهیان واحدرودهن گفت: فرهاد دانشجو شخصیت جامعی دارد و نام"دانشجو"با دانش،پیشرفت وادب گره خورده و تابع فرمان رهبرمعظم انقلاب است.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکترمحمد خجسته معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی در جشن شکرگذاری دانشگاهیان دانشگاه آزاد رودهن که با حضور دکترصمد مومن بالله معاون فرهنگی دانشگاه،دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن، دکترحسینی دبیر منطقه هشت برگزار شد، گفت: دغدغه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهیا کردن هویت ایرانی واسلامی در دانشگاه است و فرهاد دانشجو چون ولایت‌مدار است خداوند نیز نتیجه مضاعف به اعمال خالصش می‌دهد.
وی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد رشد و توسعه دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی بودیم و این از برکات انقلاب است.
دکترخجسته همچنین یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در چهار رشته روان شناسی، علوم تربیتی ، مشاوره و علوم اجتماعی قطب علمی کشور است.
دکترایرانبخش نیز در سخنانی از یک سال تلاش و کوشش صادقانه فرهاد دانشجو  رئیس دانشگاه آزاد که ولایت مداری شاخص اصلی مدیریت  وی است تشکر کرد.

رودهن :خبرگزاری آنا- ایرج صادقعلی

1391/12/26 14:19:35