رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن از خبرگزاری آنا و روزنامه فرهیختگان بازدید کرد.

۳۰ دی ۱۳۹۱ | ۰۴:۰۵ کد : ۷۹۲ اخبار
علیرضا ایرانبخش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بعد از ظهر امروز چهارشنبه ...

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علیرضا ایرانبخش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بعد از ظهر امروز چهارشنبه با حضور در ساختمان فرهیختگان دانشگاه آزاد از خبرگزاری آنا و روزنامه فرهیختگان بازدید به عمل آورد.

ایرانبخش ابتدا با حضور در دفتر روزنامه از بخش های مختلف گروه های خبری این رسانه بازدید کرد و با دبیران و خبرنگاران هر بخش به بحث و تبادل نظر پرداخت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در این دیدار با نحوه تولید اخبار در گروه های مختلف و نحوه انتشار تا مرحله چاپ در روزنامه آشنا شد  و  در ادامه از خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی"آنا" بازدید کرد.

وی در این دیدار بعد از بازدید از گروه های خبری این خبرگزاری با خبرنگاران و دبیران هر بخش به گفت و گو و تبادل نظر پرداخت و با نحوه تهیه و تولید اخبار تا مرحله انتشار آشنا شد.

ایرانبخش از زحمات خبرنگاران و مدیران رسانه های دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص انتشار بموقع و گسترده اخبار بویژه اخبار واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تشکر و قدردانی کرد.

رضا همدانچی مدیر عامل خبرگزاری آنا و حمیدرضا عابدی خرسند مدیر مسوول روزنامه فرهیختگان در حاشیه این بازدید،گزارش کوتاهی از عملکرد رسانه های دانشگاه در دوره مدیریت جدید ارائه دادند.