اجرای رهنمودهای مقام معظم رهبری در دانشگاهها

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۱ کد : ۷۸۸ اخبار
باحضور دکترنقی شجاع رئیس واحد رودهن ، بستان مسئول بسیج دانشجویی استان تهران ...

باحضور دکترنقی شجاع رئیس واحد رودهن ، بستان مسئول بسیج دانشجویی استان تهران ، درویشی مسئول بازرسی بسیج داشنجویی استان تهران ، صادقعلی مدیر روابط عمومی واحد ، مسئول بسیج دانشجویی واحد رودهن تودیع ومعارفه شد .
به گزارش خبرنگار آنا : دکترنقی شجاع ضمن تشکر از تلاش وزحمات دانشجویان بسیجی آنها را به تعامل ، همدلی وهمفکری تاکید کردوگفت باید رهنمودهای مقام معظم رهبری را دردانشگاه هااجراع نمائیم وفضای همدلی در واحد رودهن تقویت گردد .
وی گفت درجنگ نرم باید همانند جنگ سخت اتحاد داشته باشیم که بتوانیم دشمن را شکست دهیم .

درادامه بستان مسئول بسیج دانشجویی استان تهران گفت ماموریت های بسیج دانشجویی درحقیقت ماموریت دانشگاه است وتفکر بسیج دانشجویی به اهداف نظام واهداف دانشگاه کمک می کند .
 مسئول بسیج دانشجویی استان تهران  گفت جا دارد از دکترشجاع رئیس واحد رودهن به خاطر کمک به مجموعه بسیج تقدیر وتشکر نمایم وهر زمان دانشگاه درخواستی از سازمان بسیج دانشجویی داشته باشد با تمام وجود درخدمت دانشگاه هستیم .
درپایان از زحمات شش ساله هادی پور تقدیر و آقاهادی به عنوان سرپرست بسیج دانشجویی واحد رودهن معرفی گردید .

1393/2/24 11:11:12