دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دانشگاه مادر در شرق استان تهران

۱۴ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۵:۴۵ کد : ۷۸۷ اخبار

رئیس واحد دماوند گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ، دانشگاه مادردر شرق استان تهران و واحدهای رودهن و دماوند مانند نگینی در دامنه قله سرافراز دماوند ، رشد ، توسعه و بالندگی آنان می درخشد .
 هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و مرکز بومهن نشست صمیمانه ای در واحد رودهن برگزار کردند.
در ابتدای مراسم صفری رئیس واحد دماوند ، انتصاب شایسته علیرضا ایرانبخش را به سمت رئیس واحد رودهن تبریک گفت و از خدمات روسای قبل بویژه ، خدمات 21 ساله حسینی و پنج ساله حیدری در رشد و توسعه دانشگاه رود هن تشکر نمود.
صفری افزود: ما مدیون مساعدت مادی و معنوی واحد رودهن هستیم ، چون واحد دماوند یک واحد نوپا است ، و با حول و قوه الهی و همیاری مسئولین شهرستان ، سازمان مرکزی، واحد رودهن در رشد و توسعه واحد دماوند نقش مهمی داشته اند و دانشگاه رودهن یک دانشگاه مادر در شرق استان تهران و واحد های رودهن و دماوند مانند نگینی ، در دامنه قله سر افراز دماوند ، رشد و توسعه و بالندگی آنان می درخشد.
وی افزود: در تاریخ شانزدهم شهریور ماه سال جاری چندین پروژه عمرانی با حضور دکتر دانشجو ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولین شهرستان و روسای دانشگاه ها ، در واحد دماوند افتتاح خواهد شد .
وی گفت : واحد ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور جزء یک خانواده دانشگاهی محسوب می شوندو یک هدف مشترک دارندو آن رشد ، توسعه و بالندگی ایران اسلامی در برابر استیکبار جهانی و الگو برداری کشور های، در حال توسعه می باشد .
در خاتمه ایرانبخش، بیان داشت : وفق فرمایشات امام راحل (ره) دانشگاه مبداء همه تحولات است و از پیشنهاد های دکتر صفری، برای رشد و توسعه دانشگاه هاوشهرستان تشکر نمود .
ریس واحد رودهن گفت : تعامل و همفکری متقابل واحدها وانباشت دانش ، تجاری سازی تولیدات علمی، ،راه اندازی آزمایشگاه های ملی ،تدوین سندراهبردی پژوهشی واحد وتنظیم سند توسعه ، تربیت نیروی انسانی متعهدو متخصص، افزایش خدمات رفاهی درخورشان برای استادان و کارکنان واحد دانشگاهی ، برگزاری کارگاههای آموزشی مشترک و پیگیری منویات و رهنمود های مقام معظم رهبری درخصوص مدل ایرانی اسلامی توسعه وحرکت همه جانبه پیرامون توسعه وتعمیق ارزش های دینی و انقلابی به کار برد.