برگزاری کارگاه تطبیق دفاع مقدس با حماسه عاشورا در واحد رودهن

۲۹ آذر ۱۳۹۳ | ۱۸:۴۲ کد : ۷۸۵ اخبار
کارگاه آموزشی تطبیق دفاع مقدس با حماسه عاشورا با حضور سردار حسن زمانی مدیرکل...

کارگاه آموزشی تطبیق دفاع مقدس با حماسه عاشورا با حضور سردار حسن زمانی مدیرکل محترم دفتر تشکیلات و روش های دانشگاه آزاد اسلامی، امیر سرتیپ غلامحسین دربندی،حجت الاسلام والمسلمین احمدزاده معاون فرهنگی و جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان در واحد رودهن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهیختگان؛ امیر سرتیپ غلامحسین دربندی گفت: چیزی که دفاع مقدس را پایدار و ماندگار کرد ارتباطش با حماسه عاشورا و کربلاست.

وی گفت: جنگ ما اخلاق مدار بود و موارد ارزشی دفاع مقدس، جنگ ما را از جنگ های دیگر متمایز و متفاوت کرد.

در ادامه سردار حسن زمانی مدیرکل دفتر تشکیلات و روش های دانشگاه آزاد اسلامی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره سرلشگر شهید حاج احمد سوداگر بعنوان پدید آورنده رویکرد علمی و آکادمیک در انتقال فرهنگ دفاع مقدس گفت: بعد از خود انقلاب اسلامی که یک پدیده نادر و بی نظیر در جهان بود؛ دفاع مقدس نیز در ابعاد مختلف در رده دوم اهمیت قرار دارد.

وی ضمن برشمردن شباهت های حماسه عاشورا و دفاع مقدس گفت: حماسه عاشورا و دفاع مقدس هر دو جلوه های ارزش های اخلاقی و سازنده بودند و هر دو ضمانت بقای انقلاب خود بودند.

1393/9/29     15:12:43