برگزاری جلسه استانی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های آزاد استان تهران

۱۰ مرداد ۱۳۹۰ | ۱۵:۳۰ کد : ۷۷۸ اخبار

جلسه استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد استان تهران با حضور مسئولان دفاتر نهاد، مدیران گروه های معارف اسلامی و دبیران هم اندیشی این واحدها در محل سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.
به گزارش خبرنگار آنا در این جلسه پس از قرائت آیاتی از کلام نور توسط قاری هاشمی، حجه الاسلام والمسلمین سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن، به مهمانان حاضر در جلسه خیر مقدم گفته و با ذکر حدیثی از معصومین (ع) سخن خویش را به پایان بردند.
سپس دکتر حیدری رییس واحد رودهن ضمن خیرمقدم به مهمانان گرامی، به معرفی واحد رودهن، اعم از رشته ها، مقاطع تحصیلی و تعداد دانشجویان، اساتید و اعضاء هیئت علمی این واحد پرداخت و اظهار امیدواری نمود تا بتوانیم در مسیر پیشبرد اهداف اسلام و انقلاب اسلامی موفق باشیم.
در ادامه این جلسه، حجه الاسلام والمسلمین دادگر، رئیس استانی دفاتر نهاد در دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران، ضمن تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این نشست در واحد رودهن و تحلیل کوتاهی از اوضاع سیاسی، داخلی و خارجی، دستور جلسه را که شامل مباحث مربوط به: ضیافت اساتید، ضیافت تکمیلی دانشجویان و گزارش مسئولان دفاتر از برنامه های فرهنگی انجام شده بود، مطرح نموده و اعضاء حاضر وارد بحث و بررسی مباحث مذکور شده اند. این جلسه از ساعت 30/9 صبح شروع و در ساعت 12 به پایان رسید.