چند خبر/برگزاری جلسه هماهنگی راهیان نور دانشگاه های شرق استان تهران در واحد رودهن

۱۴ اسفند ۱۳۹۰ | ۱۳:۲۷ کد : ۷۷۷ اخبار
جلسه هماهنگی راهیان نور بسیج دانشجویی شرق استان تهران...

جلسه هماهنگی راهیان نور بسیج دانشجویی شرق استان تهران با حضور سرهنگ پاسدار علی رحمانی رئیس اداره حفظ و آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شرق استان تهران، رئیس واحد رودهن و مسئولین بسیج دانشجویی واحدها و مراکز دانشگاهی برگزار شد.
سردار پاسدار علی رحمانی رئیس اداره حفظ و آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شرق استان تهران از حضور مسئولین بسیج دانشجویی واحدها و مراکز دانشگاهی بویژه رئیس واحد رودهن تقدیر و تشکر نمود.
وی اظهار داشت: در آستانه اعزام راهیان نور به جبهه های 8 سال دفاع مقدس، غرب و جنوب کشور هستیم، و این اعزام، سالیانه انجام می گردد و با استقبال بیشتری روبرو شده ایم.
وی گفت: نسل جدید انقلاب، بویژه جوانان که در آن دوران در جبهه ها به علت عدم شرایط سنی حضور نداشته اند و یا بعد از 8 سال دفاع مقدس متولد شده اند، ضرورت دارد با ایثارگری های ملت شریف ایران و رزمندگان و شهدای جنگ تحمیلی و نحوه عملیات های جنگی و مناطق جنگی و حمایت های استکبار جهانی و نقش رهبری امام خمینی (ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری و ایثار و فداکاری ملت غیور ایران اسلامی آشنا شوند و این دیدار، اولین مرحله توسط مقام معظم رهبری از منطقه عملیاتی شلمچه آغاز شد و روز بروز اعزام راهیان نور به مناطق عملیاتی و تجدید میثاق با شهداء و ایثارگران و امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری افزایش می یابد.
سپس دکتر حیدری رئیس واحد رودهن ضمن خیر مقدم، اظهار داشت: نقش کاروان راهیان نور ، و تدریس دو واحد دروس دفاع مقدس، در مدارس و دانشگاه ها برای نسل جوان ضرورت دارد و طرح تدریس دروس دفاع مقدس از سوی سردار شهید و جانباز دفاع مقدس، سردار احمد سوداگر در دانشگاه ها به مقام معظم رهبری پیشنهاد گردید و حدود یازده ترم است که در دانشگاه ها تدریس می شود. و در دو ترم گذشته ، واحد رودهن مقام اول را در تدریس دروس دفاع مقدس در سراسرکشور به دست آورده است.
وی گفت: سردار سوداگر دو ترم در این واحد دانشگاهی تدریس داشته است.
و در خاتمه مسئولین بسیج دانشجویی گزارش عملکرد و آمار راهیان نور به جبهه های 8 سال دفاع مقدس ارائه دادند.

*برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال در واحد رودهن
حجت الاسلام ابراهیم زاده معاون فرهنگی دانشگاه گفت: نمایشگاه رسانه های دیجیتال و نرم افزارهای کاربردی،آموزش مهندسی،آموزش عمومی،علوم پایه،مجموعه نرم افزارها،مذهبی،تربیت بدنی،روانشناسی،حقوق،کامپیوتر،حسابداری و غیره در زمینه های رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در محل دایمی نمایشگاه ها،جنب مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه، از اول اسفند ماه سال جاری تا بیستم اسفند ماه دایر و علاقه مندان می توانند از نمایشگاه مذکور بازدید و نرم افزارهای مورد علاقه خود را با تخفیف 20% الی 40% دریافت کنند.

*برگزاری سفر زیارتی کربلای معلا برای دانشجویان بسیجی واحد رودهن
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن، بومهن و پردیس در تاریخ 30/11/1390 برای 80 نفر از دانشجویان و اساتید بسیجی اقدام به برگزاری سفر زیارتی کربلاء نموده است.
در این سفر که با حضور مسئول نهاد رهبری دانشگاه؛ حجت الاسلام سراج، مسئولین معاونت ها و کانون های بسیج دانشجویی دانشگاه و مسئول بسیج دانشجویی برگزار گردید. برنامه های اعم از زیارتی، فرهنگی و کارگروه های بصیرتی و معنوی به جهت ارتقاء بینش و تقویت بنیه معنوی دانشجویان برگزار گردید.
لازم به ذکر است که این دانشجویان در آغاز سفر در جلسه ای با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن؛ دکتر حیدری بدرقه شدند و سفر معنوی خود را با زیارت مزار شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی رودهن آغاز کردند.