معاون پارلمانی دانشگاه آزاددرواحدرودهن:ارتباطات بین‌المللی دانشگاه آزاد گسترش می‌یابد.

۲۷ فروردین ۱۳۹۳ | ۱۹:۰۷ کد : ۷۷۶ اخبار
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده ...

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ارتباطات بین‌المللی دانشگاه آزاد اسلامی گسترش می‌یابد.

حجت‌الاسلام والمسلمین تیمورعلی عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار آفرینش اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی رودهن با افغانستان قرارداد دارد و قرار است از این کشور دانشجو بپذیرد.

وی تصریح کرد: در بعد بین‌المللی دانشگاه آزاد اسلامی چند سالی غفلت صورت گرفته بود؛ در حالی که این دانشگاه، بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان است.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در هندوستان و بعضی از کشورها، دانشگاه‌های بزرگ داریم؛ اما هم‌چون دانشگاه آزاد اسلامی با این تعداد بالا دانشجو فعالیت نمی‌کنند.

عسگری ادامه داد: دانشگاه‌هایی وجود دارند که ممکن است از دانشگاه آزاد اسلامی بیشتر دانشجو داشته باشند؛ اما عمده آنها غیرحضوری هستند و مهم‌ترین مزیت دانشگاه آزاد این است که بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: در زمینه تبلیغ بین‌المللی دانشگاه آزاد اسلامی غفلت شده؛ چون در کشورهایی که زمینه همکاری فراهم بوده و هست مانند کشورهای اسلامی نظیر عراق، افغانستان و ... این بستر فراهم بوده تا فعالیت‌ها گسترش یابد.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در سفری که به قزاقستان داشتیم، دانشگاه اوراسیا به عنوان دانشگاه بزرگ قزاقستان مورد بازدید قرار گرفت؛ در انتظار ارتباط و تماس با مسئولان این دانشگاه بودیم که متوجه شدیم رئیس دانشگاه اوراسیا بسیار جوان بوده؛ اما مشاوران مسنی دارد.

عسگری گفت: مشاوران رئیس دانشگاه اوراسیا با عصا وارد جلسه می‌شدند و وی می‌گفت که سلطان نظربایف هم که رئیس جمهور و رهبرشان است، اعتقاد دارد در ایران، آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی دانشگاهی راه انداخته که بسیار مترقی است.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد انگیزه در میان خود مردم فعالیت کرده و وابسته به دولت نیست و با استفاده از نیروی انسانی، اعم از اساتید جامعه و جوانان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری دنیا نام گرفته است.

1393/1/27 14:37:39