واحد رودهن میزبان مسابقات فوتسال و والیبال دانشجویان مراکز سما مناطق 8 و 12

۰۸ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۲:۵۱ کد : ۷۷۴ اخبار
مسابقات فوتسال و والیبال سما طی شش روز در سالن تربیت بدنی مجتمع دانشگاهی ...
واحد رودهن میزبان مسابقات فوتسال و والیبال دانشجویان مراکز سما مناطق 8 و 12
رودهن:خبرنگارفرهیختگان-ایرج صادقعلی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن میزبانی مسابقات فوتسال و والیبال دانشجویان مراکز سما مناطق 8 و 12 را بر عهده داشت.
به گزارش خبرنگارفرهیختگان، به همت معاون دانشجویی و به همکاری اداره تربیت بدنی واحد رودهن مسابقات فوتسال و والیبال سما طی شش روز در سالن تربیت بدنی مجتمع دانشگاهی برگزار گردید و تیمهای دانشجویی در این رشته ها به رقابت پرداختند.در رشته فوتسال نه تیم شرکت کننده در سه گروه دیدار کردند که در پایان تیم های مراکز اندیشه ، اسلامشهر و کرج به ترتیب به مقام های اول تا سوم دست یافتند.
در رشته والیبال هشت تیم شرکت داشتند که در دو گروه چهار تیمی به مصاف هم رفتند. پس از پایان این دیدارها تیم های مرکز اسلامشهر به مقام اول ، مرکز ورامین به مقام دوم و مرکز کرج به مقام سوم این دور از رقابت ها رسیدند.
در مسابقات فوق از داورهایی با درجات بین المللی و ملی استفاده شده و رقابت ها در سطح قابل قبولی برگزار شد.