تاسیس انجمن کشت سلول و بافت گیاهی ایران در رودهن

۲۱ آذر ۱۳۹۱ | ۱۹:۰۰ کد : ۷۷۲ اخبار
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از تاسیس انجمن کشت سلول و بافت...

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از تاسیس انجمن کشت سلول و بافت گیاهی ایران در دانشگاه خبر داد.
به گزارش خبرنگار آفرینش ،مصطفی عبادی اظهار کرد: با تاسیس انجمن کشت سلول و بافت گیاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن موافقت شده است.
وی تصریح کرد: با موافقت مرتضی براری دبیر کمیسیون انجمن های علمی ایران، انجمن کشت سلول و بافت گیاهی ایران در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن تاسیس شد.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با اشاره به اهمیت این امر ادامه داد: با این موافقت اصولی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این مهم برای نخستین بار و تنها در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن محقق شده است.
دکتر عبادی اعضای موسس را اینگونه اعلام نمود: دکتر علیرضا ایرانبخش درجه استادی، دکتر سید محمد مهدی حمدی درجه استادیاری،  دکتر مصطفی عبادی درجه استادیاری، دکتر چهره گانی درجه دانشیاری، دکتر فرخنده رضا نژاد درجه دانشیاری، دکتر رامین رحمان درجه استادیاری، دکتر مرتضی عطری درجه استادی، دکتر مه لقا قربانی درجه استادی، دکتر احمد مجد درجه استادی، دکتر صدیقه مهرابیان درجه استادی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بخشی از مجموعه بزرگ واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر ایران محسوب می شود.
این واحد دانشگاهی در سال 1362 با کمترین امکانات دایر شد و هم اکنون در ردیف بزرگ ترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.
این واحد از نظر تجهیزات آموزشی همچون کتابخانه، آزمایشگاه، کارگاه و فضای آموزشی به وضع مطلوبی رسیده است.
شایان ذکر است تاسیس انجمن کشت سلول و بافت گیاهی ایران در رودهن طبق حکمی از سوی دکتر مرتضی براری به دکتر علیرضا ایرانبخش عضو هیات موسس و رئیس دانشگاه ابلاغ شد. لازم به ذکر است تشکیل این انجمن نتیجه تلاش و پیگیری مستمر از سوی دکتر علیرضا ایرانبخش بوده است.

رودهن :خبرنگار آفرینش –ایرج صادقعلی

1391/9/21   15:30:50