معاون آموزشی واحد دانشگاهی رودهن منصوب شد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۵:۲۲ کد : ۷۶۲ اخبار

با صدور حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکترعلی محمودی به سمت معاون آموزشی این واحد دانشگاهی منصوب شد.
رئیس واحد رودهن با بیان اینکه تکرار و تعویض پایه تفکر نظام جمهوریت است، گفت: تغییر و تحول در ساختار مدیریتی رد صلاحیت مسئولان قبلی نیست.
رئیس واحد رودهن در مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی گفت: قطعاٌ با تلاش دلسوزانه همه دست اندرکاران قبلی این دانشگاه بوده است که واحد رودهن به عنوان شاخص‌ترین واحد‌های  شرق استان تهران در زمینه توسعه علمی جامعه به جایگاه و وضعیت کنونی رسیده است.
شجاع افزود: برای این واحد دانشگاهی باعث افتخار است که از حضور و تجربیات مفاخر و شخصیت‌های علمی بهره‌مند شده ایم و این مهم تنها به دلیل داشتن عرق ملی، مذهبی و دانشگاهی این افراد و همچنین توجه جدی مسئولان ارشد ، هیات امناء و رویکرد دانشجو محوری دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به رشد و اعتلاء در این مجموعه عظیم دانشگاهی حاصل شده است.
وی با توجه به برخی اصول در سیستم مدیریتی و اجرائی گفت: اساساٌ هیچ مدیریت و مسئولیتی ابدی و جاودانه نیست، هرگونه تغییر و تحول در ساختار مدیریتی به منزله رد صلاحیت مسئولان قبلی نیست، تکرار و تعویض پایه تفکر نظام جمهوریت است و هدف اصلی آن طرحی نو، جهش و تفکری متفاوت و استفاده از تجربیات ارزشمند افراد صاحب‌نامی است که با کوله باری از دانش و تجربه به ما و این دانشگاه مردم نهاد پیوسته‌اند، انسانهای شریفی که به جای استراحت با انگیزه خدمت و عشق به آموزش و تعلیم و پرورش دانشجویان دعوت ما را لبیک گفته و آمده‌اند تا دست در دست یکدیگر بکوشیم تا شان و مقام این دانشگاه و دانشجویان نخبه و شایسته واحدرودهن را به حد و اندازه‌ای که لیاقت آن را دارد برسانیم.

رودهن:خبرگزاری آنا-ایرج صادقعلی

1393/2/30   10:52:07