شهرام وزیری نایب رئیس همایش‏های علمی شد

۲۹ تیر ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۲ کد : ۷۵۹ اخبار
بر اساس حکم فریدون رهنمایی رودپشتی، معاون پژوهشی ...
با حکم معاون دانشگاه آزاد؛
شهرام وزیری نایب رئیس همایش‏های علمی شد

شهرام وزیری معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، نایب رئیس همایش‏های علمی شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، بر اساس حکم فریدون رهنمایی رودپشتی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، شهرام وزیری معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به عنوان نایب رئیس علمی سلسله همایش‏ها انتخاب شد.
در این حکم آمده است: دکتر شهرام وزیری عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با توجه به برگزاری سلسله همایش‏های تخصصی نقش دانش و دانشگاهیان در پیشگیری از وقوع آسیب‏های اجتماعی بدین وسیله به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان نائب رئیس شعبه علمی سلسله همایش‏ها منصوب می‏شوید.
وزیری از سال 70 تا 75 مدیر پژوهش و برنامه‏ریزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و از سال 72 تا 75 قائم مقام معاونت پژوهشی این دانشگاه بوده است.
وی همچنین در سال 82 عضو شورای گزینش علمی مشاوران آموزش و پرورش استان تهران و از سال 76 تا 80 رئیس انجمن روان‏شناسان شاغل بوده است.
وزیری همچنین مشاور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، بازرس انجمن روان‏شناسی ایران، عضو نخستین هسته موسس مرکز مشاوره در کمیته منکرات و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی و دبیر شورای عالی ارتقای کیفیت آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بوده است.
وی در سوابق کاری خود، مسئول پیگیری رشته‏های دوره دکترای دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، بازرس انجمن اسلامی دانشجویان شبه قاره هند (چندیگر) از سال 2004 تا 2006، عضو کمیته کرسیهای نظریه‏پردازی منطقه 12 دانشگاه آزاد و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از سال 86 بوده است.
وزیری همچنین در حال حاضر معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و نماینده انجمن روان‏شناسی این دانشگاه است.

( ۱ )