یکسال حضور پرشکوه

۰۹ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۷:۲۵ کد : ۷۵۶ اخبار
یکسال از حضور جناب آقای دکتر فرهاد دانشجو که با رای قاطع اعضای محترم ...

یکسال از حضور جناب آقای دکتر فرهاد دانشجو که با رای قاطع اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی به سمت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شدند می گذرد. یکسالی که به جرات می توان گفت دستاوردهای خارج از تصوری را در پی داشت. ایشان در طی این یکسال طوفانی از تهمت ها، مقاومت ها و کارشکنی ها را با سعه صدر و درایت پشت سر گذاشتند. در آستانه ی سی امین سالگرد تاسیس این شجره ی طیبه بر خود می بالیم که این نهال کوچک که به دستان با کفایت و با برکت معمار کبیر انقلاب (ره) بر زمین تشنه ی علم و دانش ایران اسلامی نشانده شد اکنون با درایت مدیران متعهدی چون پرفسور فرهاد دانشجو به سروی راست قامت و استوار تبدیل شده است که مرزهای دانش را در نوردیده است و با جذب خیل عظیمی از استادان، پژوهشگران، نخبگان و نیروهای انسانی مستعد کمر همت بسته است تا جوانان این مرز و بوم را سیراب علم و دانش کنند و برگ زرینی بر صفحات پر افتخار تاریخ علمی این مرز پرگهر بنشاند. حال که یک سالی است پرچمدار این نهضت سیال علمی در دستان با کفایت دکتر دانشجو که مدیری ولایتمدار، ارزشی، و مومن به ارزش های ملی و انقلابی است قرار گرفته، ما کانون های فرهنگی و تشکل های سیاسی- اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن که قاطبه ی مسئولان، استادان، و دانشجویان این واحد را در خود جای داده اند حمایت قاطع خود را از برنامه های دکتر دانشجو اعلام می کنیم و آماده ایم تا به عنوان بازوان توانمند، ایشان را در نیل به اهداف عالیه این دانشگاه در دهه چهارم که همان جهانی شدن دانشگاه است یاری کنیم.

کانون های فرهنگی و تشکل های سیاسی- اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

1391/12/9 03:55:32