اهدای 1000 جلد کتاب تخصصی خانواده فرجاد به کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۰ کد : ۷۵۳ اخبار
مراسم نکوداشت شادروان دکتر محمد علی فرجاد بنیانگذار و ...

مراسم نکوداشت شادروان دکتر محمد علی فرجاد بنیانگذار و مدیر اسبق گروه علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از سوی مهدی ماحوزی مدیر دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی و همکاران وی در محل سالن اجتماعات ساختمان اداری با حضور همسر ، فرزندان ، اقوام ، هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از استادان برگزار شد.

در ابتدای مراسم حیدری رئیس واحد رودهن از شرکت حضار تشکر کرد و گفت : شادروان فرجاد و برادر بزرگوارش شادروان منصور قنادان ، این دو چهره علمی در عرصه تعلیم و تربیت از بنیانگذاران دانشکده های علوم تربیتی و علوم اجتماعی این واحد دانشگاهی محسوب می شوند.

وی افزود : افراد مومن از سه ویژگی ساخت بنای خیریه مانند مسجد ، پل ، جاده ، مدرسه و غیره، فرزند صالح و هدایت مردم برای رشد و کمال انسانیت برخوردارند.

در ادامه سید مهدی حسینی رئیس سابق واحد رودهن و دبیر فعلی منطقه 12 که از همکاران شادروان فرجاد و قنادان می باشد به فضایل اخلاقی و مدیریتی این دو چهره ماندگار اشاره کرد و از حیدری رئیس واحد رودهن ،ماحوزی مدیر دوره دکتری رشته زبان و ادبیات فارسی و دست اندرکاران این مراسم نکوداشت تشکر کرد.

وی افزود : از بدو تاسیس این واحد حدود 8 استاد برجسته و 18 کارمند سخت کوشش دعوت حق را لبیک گفته اند و برای این عزیزان رحمت و مغفرت الهی آرزو کرد .

شایان ذکر است : شادروان فرجاد در سال 1304 در خانواده مذهبی در بیرجند چشم به جهان گشود و دوره دبیرستان را در بیرجند سپری نمود و برای ادامه تحصیل در مقاطع فوق لیسانس و دکتری عازم انگلستان شد و در رشته مدیریت آموزشی دکتری خود را کسب نمود و در قسمتی از بیوگرافی وی می توان به ریاست آموزش و پرورش استان های خراسان و سیستان و بلوچستان – معاون برنامه ریزی آموزش متوسطه – قائم مقام وزیر – معاونت رایزنی فرهنگی ایران در اسلام آباد و حدود 35 کتاب و مقالات تخصصی و یا پایان نامه تحصیلات تکمیلی را در کارنامه وی مشاهده کرد.
در خاتمه لوح تقدیر که از سوی رئیس واحد به خانواده شادروان فرجاد تهیه شده بود توسط دکتر ماحوزی برای حضار قرائت شد.

( ۱ )