رئیس واحد رودهن در گفتگو با فرهیختگان:جشن فارغ‌التحصیلی 180 دانشجوی ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار می‌شود

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۴:۰۶ کد : ۷۴۳ اخبار

جشن فارغ التحصیلی 180 دانشجوی ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در تاریخ 21/02/92 به همت معاونت دانشجویی واحد رودهن برگزار می شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار فرهیختگان از تشکیل کمیته‌های مختلف جهت برگزاری هر چه بهتر این جشن خبر داد و افزود: این جشن با برنامه‌های متنوع از قبیل تئا‌تر، شعر ، سخنرانی و......همراه است و از خانواده‌های دانشجویان نیز دعوت به عمل خواهد آمد.
دکتر نقی شجاع نسبت به روند رو به توسعه و پیشرفت این دانشگاه اظهار کرد: واحد رودهن منشاء تحولات بسیار خوبی در عرصه علمی بوده و بیش از 64000 دانشجو از این واحد فارغ‌التحصیل شده‌اند و به لطف خدا 3000 دانشجوی دیگر از این دانشگاه فارغ‌التحصیل و به عرصه خدمتگزاری کشور، نظام اسلامی و مردم وارد خواهند شد
وی سهم بسزای این دانشگاه در عرصه تولید علم را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: فارغ‌التحصیلان این واحد در سال‌های اخیر در حوزه‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دستاورد‌های بسیار خوبی را کسب کرده‌اند، اگر امروز ایران اسلامی به عنوان یک قدرت بر‌تر علمی در سطح جهان و منطقه مطرح است، حاصل جهاد علمی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های کشور و از جمله دانشگاه آزاد اسلامی بوده که بخشی از این موفقیت نتیجه تلاش دانشجویان واحد رودهن است.
شجاع با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای توسعه و بالندگی بیشتر واحد رودهن در راستای ایجاد منابع درآمدی جدید غیر شهریه‌ای گفت: با توجه به فضای همدلی، همراهی، صمیمیت و عزم و اراده‌ای که در مجموعه این واحد دانشگاهی برقرار است به عنوان یکی از دانشگاه‌های موفق و پیشرو در عرصه‌های مختلف حرکت خواهد کرد.
وی اظهار کرد: برگزاری چنین مراسمی می‌تواند روحیه و انگیزه دانشجویان را برای ادامه تحصیل و کسب مدارج بالا‌تر بیشتر کند، امروز آنچه که ارزشمند است علم است و برای تأمین منافع ملی، توسعه اسلامی و مصلحت فردی باید دانش را تعقیب کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن افزود: هدف ما در دانشگاه تربیت نیروهایی است که در زمینه کسب تخصص و مهارت موفق باشند و بتوانند زمینه پژوهش و تولید علم را فراهم کنند و همچنین تربیت جوانانی است که در بخش فرهنگی مجهز و مسلح باشند.
شجاع تأکید کرد: حضور و مشارکت فارغ‌التحصیلان ممتاز دانشگاه‌ها در عرصه‌های مهم تصمیم‌گیری کشور ضروری است و از سوی دیگر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن نیز با تمام امکانات علمی، آموزشی و پژوهشی در خدمت فارغ‌التحصیلان خواهد بود
وی با بیان این نکته که چیزی به نام فراغت از تحصیل نداریم، جشن فارغ التحصیلی را جشن تولد ورود از یک مرحله به مرحله دیگر زندگی خواند و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به برکت حضور دانشجویان توانمند خویش توانست خود را در صحنه‌های علمی کشور اثبات و در بسیاری عرصه‌ها نقش آفرین باشد.
این مسوول، توجه ویژه به امر آموزش و پژوهش را از اولویت‌های این دانشگاه عنوان کرد و افزود: واحد دانشگاهی رودهن نقش به سزایی در رشد علمی و فرهنگی منطقه داشته است و فارغ التحصیلان این دانشگاه در جای جای میهن اسلامی در پست‌های کلیدی و مملکتی مشغول به خدمت هستند و این نشان از جایگاه بسیار با اهمیت دانشگاه آزاد اسلامی در کشور است.

1393/2/17 09:36:08