پیام تبریک دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن به مناسبت روزدانشجو

۱۶ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۵۵ کد : ۷۴۰ اخبار

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مناسبت 16آذرروزدانشجو با صدور بیانیه این روز را به تمامی دانشجویان تبریک گفت

میاسای ز آموختن یک زمان                    ز دانش میفکن دل اندر گمان

«فردوسی»

تاریخ همواره شاهد نقش تعیین کننده و اثربخش دانشجویان درکلیه ی عرصه های اجتماعی و مبارزات حق طلبانه و آزادیخواهانه  ملت ایران بوده است. نمونه ی بارز این مشارکت تاریخ ساز شانزدهم آذر 1332 است که هنوز با گذشت بیش از 60 سال از اذهان ملت ایران پاک نشده است. حرکتی که اکنون به نماد مقاومت و ایستادگی همیشگی دانشجویان بیدار و بصیر و تلاش آنها برای صیانت از آزادی و استقلال کشور در برابر سلطه بیگانگان تبدیل شده است. دانشجویان چشم بیدار جامعه هستند و با بهره گیری از طراوت و نشاط جوانی در کنار بصیرت ، تعقل و تدبیر می توانند افکار جامعه را به سوی حق طلبی و آرمان خواهی و عدالت طلبی رهنمون سازد.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ضمن تبریک 16 آذر به کلیه ی دانشجویان عزیز و دیگر اصحاب علم و اندیشه امیدوار است دانشجویان با آگاهی و شناخت مقتضیات زمانه  و با بهره گیری از شور و نشاط که لازمه جوانی است و تعقل و تدبیر که از ملزومات محیط های دانشگاهی است بتوانند بیش از پیش نقش تاثیرگذار و ارزشمند خود را در گذر کشور از این پیچ بزرگ تاریخی ایفا کنند و با توکل بر ذات لایزال الهی بتوانند افق های جدیدی از فرهنگ و دانش را به روی خود و جامعه بگشایند.

1393/9/16     09:25:43