کارگاه کار با دستگاه بدنسازی درجه C در واحد رودهن برگزار شد

۱۳ دی ۱۳۹۰ | ۱۴:۰۸ کد : ۷۳۳ اخبار

به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و موسسه بین المللی هوازی و بدنسازی ایرانیان و مجوز صادره از اداره کل ورزش و جوانان استان تهران یک دوره کارگاه کار با دستگاه بدنسازی درجه C تشکیل شد.
به گزارش آنا، این کارگاه با حضور سی نفر از مربیان شرکت کننده و خیر مقدم جلولی معاون دانشجویی و شکری معاون اداری و مالی واحد آغاز شد.
دکتر محمد معانی مدرس کارگاه فوق مطالب ارزشمند بسیاری را مطرح کرد که این مطلب مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .
بهرام صالح نیا رئیس اداره تربیت بدنی واحد در این خصوص گفت : برگزاری دوره های مذکور باعث پیشرفت علمی مربیانن در نتیجه رشد ورزشکاران خواهد شد.
وی تصریح کرد: در صورت فراهم بودن امکانات و اخذ مجوز از اداره کل ورزش و جوانان توسط موسسه بین المللی هوازی و بدنسازی ایرانیان کارگاه کار با دستگاه بدنسازی درجه B هم در این واحد برگزار می شود .

( ۱ )