انتقال آموزشکده سمای رودهن به مکان جدید

۱۶ خرداد ۱۳۹۰ | ۱۷:۲۴ کد : ۷۲۹ اخبار
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن گفت: آموزشکده سمای رودهن از مهر ماه سال 90 به مکان جدید منتقل خواهد شد. و زمینی به مساحت 12 هزار و 145 مترمربع خریداری شده که از مهر ماه سال 90 آموزشکده سمای رودهن به این مکان منتقل خواهد شد.
مهر ماه امسال انجام می‌شود؛
انتقال آموزشکده سمای رودهن به مکان جدید

خبرگزاری فارس: رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن گفت: آموزشکده سمای رودهن از مهر ماه سال 90 به مکان جدید منتقل خواهد شد.

نجمه وکیلی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رودهن اظهار داشت: زمینی به مساحت 12 هزار و 145 مترمربع از سازمان زمین شهری خریداری شده که از مهر ماه سال 90 آموزشکده سمای رودهن به این مکان منتقل خواهد شد.
وی اضافه کرد: در سال تحصیلی 73-72، معاونت سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با راه اندازی دو مدرسه راهنمایی دخترانه و پسرانه کار خود را آغاز کرد.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن گفت: همچنین در سال تحصیلی 74-73 یک باب دبستان پسرانه سما و در سال تحصیلی 75-74 یک باب مدرسه راهنمایی پسرانه نیز در رودهن راه اندازی شد.
وکیلی اظهار داشت: آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسرانه نیز در نیمه نخست سال تحصیلی 85-84 با رشته‌های کامپیوتر و حسابداری، ساختمان و گرافیک فعالیت خود را آغاز کرد.
وی ادامه داد: همچنین این مرکز در نیمه دوم سال تحصیلی 88-87 اقدام به جذب دانشجویان دختر در رشته‌های کامپیوتر، حسابداری و گرافیک کرده که در حال حاضر یک هزار و 369 دانشجو در این مرکز مشغول به تحصیل هستند.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن افزود: این مرکز اقدام به خرید یک باب ساختمان به مساحت تقریبی 547 مترمربع زمین و زیربنای 355 مترمربع در دو طبقه کرده است.
وکیلی اضافه کرد: همچنین این مرکز اقدام به خریداری زمینی به مساحت 4 هزار و 185 مترمربع کرده که ساختمانی به مساحت 2 هزار و 750 مترمربع در سه طبقه ایجاد شده و هم اکنون دبیرستان سما در آن مستقر است.
وی ادامه داد: پروژه احداث ساختمان در فاز دو آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما در زمینی به مساحت 12 هزار مترمربع و با بنایی در حدود 2 هزار و 938 مترمربع تکمیل و تحویل موقت شده و محوطه این آموزشکده در حال ساخت و انجام عملیات عمرانی است.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن گفت: از ابتدای مهر ماه سال 88 آموزش نیروهای علاقه‌امند و متعهد در مدرسه ابتدایی آغاز شده که علاوه بر آموزش‌هایی که می‌بینند، مطالعه کتاب‌های راهنمای حضور در کلاس‌های آموزشی توصیفی و کلاس‌های ضروری برای این نیروها ضروری است.
وکیلی گفت: اکنون کارآمدترین نیروها با نظارت ناظر آموزشی در این مدرسه مشغول به فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: دبیرستان سما در سال 74 در یک ساختمان استیجاری با 31 دانش آموز تأسیس شد و اکنون با 67 دانش آموز و دو نیروی رسمی به کار خود ادامه می‌دهد.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن ادامه داد: در بخش عمرانی نیز فعالیت‌های مختلفی انجام شده است.
وکیلی افزود: دبیرستان سما در زمینی به مساحت 550 مترمربع و با بنایی در حدود یک هزار و 185 مترمربع ساخته و تکمیل شده و در حال بهره برداری است.
وی خاطرنشان کرد: شرکت در جشنواره خوارزمی، آزمون‌های هماهنگ، المپیاد علمی، طرح قدس، مسابقات ورزشی، مسابقات روباتیک، مسابقات مهارتی و مسابقات قرآنی و ثبت اختراعات از جمله افتخارات مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن است.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای واحد رودهن همچنین از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و مسئولان منطقه قدردانی کرد.