برگزاری آزمون دکتری تخصصی در واحد رودهن

۰۴ اسفند ۱۳۹۰ | ۱۴:۴۱ کد : ۷۲۴ اخبار
آزمون دکتری تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار می شود.
همزمان با برگزاری آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ های چهارم و پنجم اسفند ماه سال جاری ، آزمون دکتری تخصصی در واحد رودهن روز پنجشنبه تاریخ 04/12/1390 در دو مرحله ، صبح و بعد از ظهر در مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار می گردد.
دکتر حمیدرضا فاطمی پور معاون آموزشی دانشگاه اظهار داشت: واحد رودهن از واحدهای بسیار بزرگ و در حال جامع شدن است.
معاون آموزشی واحد رودهن گفت: این واحد دانشگاهی در 96 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دانشجو می پذیرد.
وی گفت: در مقطع دکتری تخصصی حدود 900 دانشجو در سه رشته؛ 1- زبان و ادبیات فارسی 2- روان شناسی تربیتی 3- مدیریت آموزشی به رقابت می پردازند.