برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین‏المللی درواحد رودهن

۲۳ تیر ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۷ کد : ۷۲۰ اخبار

به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزارشد
برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین‏المللی درواحد رودهن

محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین‏المللی و کشوری در دانشگاه آزاداسلامی رودهن به مناسبت ماه مبارک رمضان و به همت معاونت فرهنگی وروابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد
به گزارش خبرنگارآفرینش، معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در ماه مبارک رمضان برنامه‏های متعددی را برای استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تدارک دیده است.
وبا وجود حضور کم دانشجویان در ترم تابستان، این برنامه‏های معنوی و فرهنگی با کیفیت بالاتری به توفیق الهی برگزار شد.
معاونت فرهنگی این واحد دانشگاهی در ماه رمضان برنامه‏های متنوعی را اجرا کرد؛ از جمله آنها ،تلاوت روزانه قرآن کریم وایراد سخنرانی بعد از نماز ظهر و عصر و ختم قرآن کریم به صورت داوطلبانه و غیرحضوری است.
از دیگر برنامه‏های مهم این واحد دانشگاهی، برگزاری کارگاه ضمن خدمت با موضوع قرائت و مفاهیم قرآن کریم،
بازدید از نمایشگاه قرآن کریم، مراسم محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین‏المللی و کشوری و اجرای تواشیح و سخنرانی بوده است.
برگزاری چندین مسابقه فرهنگی و معنوی از جمله مسابقه کتاب‏خوانی غیرحضوری از کتاب پیوندهای نماز، مسابقه نقاشی فرزندان کارکنان و استادان با موضوع نماز و نیایش، مسابقه دل‏نوشته‏ای به خدا ویژه فرزندان استادان و کارکنان، مسابقه پیامکی معماهای قرآنی و مسابقه حفظ جزء یک قرآن کریم و سوره مبارکه ملک از برنامه‏های دیگری است که در این ماه پرفیض و برکت از طرف معاونت فرهنگی این واحد دانشگاهی انجام شد
در مراسم محفل انس با قرآن وتقارن آن با میلاد با سعادت امام حسن (ع) کریم اهل بیت ؛ قاریان منطقه دماوند و رودهن و قاریان بین المللی بعد از نماز ظهر وعصر قرآن کریم را تلاوت نمودند.

بعد از تلاوت قرآن مجید و مداحی عبداله بیگی مداح اهل بیت،حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا توسلی امام جمعه شهرستان پردیس و بخش رودهن در مورد فضائل حضرت امام حسن (ع) سخنرانی نمودند.
همچنین ایشان در مورد اهمیت و جایگاه صحیفه سجادیه و نهج البلاغه مطالب مبسوطی را ایراد نمودند و بیان داشتند در صحیفه سجادیه 54 دعا وجود دارد که دارای فرازهای بلند معرفتی می باشد و از فصاحت و بلاغت خاصی برخوردار است و ما باید از این کتب ارزشمند نهایت بهره و استفاده را ببریم.
رودهن:خبرنگارآفرینش –ایرج صادقعلی

1393/4/23 08:37:37