انتشار 6 مقاله از رودهن در ISI

۲۷ تیر ۱۳۹۰ | ۱۶:۳۲ کد : ۷۱۲ اخبار
شش مقاله حاصل تحقیقات اعضای این باشگاه در مجلات بین المللی آی.اس.آی منتشر شد...
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان رودهن خبر داد:
انتشار 6 مقاله از رودهن در ISI

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: شش مقاله حاصل تحقیقات اعضای این باشگاه در مجلات بین المللی آی.اس.آی منتشر شد.
مهرداد ثابت امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رودهن اظهار داشت: مقاله سعید دباغ، یکی از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان رودهن با عنوانGender differences in factors affecting academic performance of high school students در مجله معتبر بین المللی آی‏اس‏آی منتشر شد.
وی تصریح کرد: همچنین مقاله میلاد خواجه پور، یکی دیگر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان رودهن با عنوانRelationship between emotional intelligence, parental involvement and academic performance of high school students منتشر شد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اضافه کرد: همچنین چند مقاله به صورت مشترک توسط سعید دباغ و میلاد خواجه پور در این مجلات منتشر شده است.
ثابت این مقالات را با عناوین Sublimation as a technique for treatment و Gender differences in factors affecting academic performance of high school student وAttitudes and Motivation in learning English as Second Language in high school students و Social cognitive theory of gender development and differentiation و The role of parental involvement affect in children’s academic performance اعلام کرد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اضافه کرد: این مقالات در پایگاه معتبر Thomson Reuters (Web of Knowledge) و ژورنال Social and Behavioral Science منتشر شده است.