برگزاری دو کارگاه آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۲۳ آذر ۱۳۹۳ | ۱۶:۵۹ کد : ۷۰۷ اخبار

برگزاری دو کارگاه آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن
رودهن- خبرنگار فرهیختگان، ایرج صادقعلی
معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن کارگاه های آموزشی تطبیق دفاع مقدس با حماسه عاشورا و کارگاه آموزشی خودباوری- اقتصاد مقاومتی- چالش ها و فرصت ها را برای اعضای هیات علمی برگزار می نماید.به گزارش خبرنگار فرهیختگان؛ حجت الاسلام والمسلمین احمدزاده معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: کارگاه آموزشی تطبیق دفاع مقدس و حماسه عاشورا در روز سه شنبه مورخ 25/9/1393 از ساعت 10 الی 30/11 در سالن پروفسور حسابی برای اعضای هیات علمی واحد برگزار می گردد.وی گفت: همچنین کارگاه آموزشی دیگری نیز با موضوع خودباوری- اقتصاد مقاومتی- چالش ها و فرصت ها در روز دوشنبه مورخ 15/10/1393 از ساعت 10 الی 30/11 در سالن پروفسور حسابی برگزار می شود.

1393/9/23 13:29:27