نمایشگاه یک روزه زلزله و ایمنی در رودهن برگزار شد

۱۹ آذر ۱۳۹۲ | ۱۳:۰۴ کد : ۷۰۴ اخبار

ششمین نمایشگاه یک روزه تخصصی زلزله و ایمنی، یادبود دهمین سالگرد زمین لرزه دلخراش بم، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گشایش یافت.
سیدفرهنگ غیاثی عضو انجمن علمی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و دبیر برگزاری نمایشگاه، در گفت وگوباخبرنگارآفرینش اظهارکرد: این نمایشگاه دو بار در سال و با هدف ارتقای سطح آگاهی عمومی افراد، آشنایی با اقدامات قبل، حین و بعد از زلزله، از بین بردن ترس عمومی از زلزله و تلاش در جهت مستحکم سازی ساختمان ها برگزار می شود.
وی گفت: این نمایشگاه به همت انجمن علمی دانشکده عمران این واحد دانشگاهی و دانشجویان درس مهندسی زلزله به راهنمایی اساتید گرانقدر امیر میثم گیاهی و رضا اسماعیل آبادی در 21 غرفه دایر شد و پذیرای علاقه مندان بود.
غیاثی تصریح کرد: در غرفه های یک تا 21 به ترتیب آمادگی قبل، حین و پس از زلزله، اقدامات قبل و بعد از زلزله، لغزش و لرزش و اثرات آن بر خطوط آبرسانی، زلزله نیگاتای ژاپن، 10 زلزله بزرگ جهان و پیامدهای در حین زلزله، سونامی، نقش بیمه در زلزله، میراگرهای نیروی زلزله، زلزله آذربایجان، تهران خواهد لرزید؟؟؟، هارت، بزرگترین زلزله های دنیا، زلزله های اقیانوسی، گسل های تهران، اتاقک ضدزلزله، زلزله رودبار، زلزله های بزرگ جهان، زلزله بم، پیش نشانگرهای زلزله و اثر آن بر حیوانات، تقویت سازه های بتنی و زلزله برازجان و عوامل تخریب منازل، به نمایش گذاشته شده است.
دبیر برگزاری نمایشگاه زلزله و ایمنی رودهن خاطرنشان کرد: آقایان عباس محرم مرکب ساز و پیمان حیدری به عنوان دبیر اجرایی و محمد احمدی و سیدمحمد برومند امور پشتیبانی برگزاری این نمایشگاه را بر عهده داشتند.
نمایشگاه زلزله و ایمنی که در محوطه مقابل دانشکده علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برپا شد، از ساعت هشت لغایت 13 در معرض دید عموم قرار گرفت.
پنجمین نمایشگاه زلزله و ایمنی پاییز سال 91 در این واحد دانشگاهی برگزار شده بود.

رودهن:خبرنگارآفرینش-ایرج صادقعلی

1392/9/19     09:34:31