رئیس واحد رودهن گفت: جانبازان، چراغ هدایت هستند.

۲۰ تیر ۱۳۹۰ | ۱۳:۲۶ کد : ۷۰۳ اخبار

به مناسبت اعیاد شعانیه ، ولادت با سعادت امام حسین (ع) « روز پاسدار » حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز « جانباز » ، امام سجاد (ع) روز ورود آزادگان مراسم گرامیداشتی از سوی بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکترغلامحسین حیدری رئیس دانشگاه، سرهنگ ملک محمدی فرماندهی سپاه رودهن ، طلوعی مقدم فرمانده بسیج ادارات وسازمان های منطقه دماوند ، جمعی از فرماندهان پایگاههای بسیج رودهن، حق رضا عیوضی فرمانده بسیج کارکنان واعضای بسیج کارکنان درسالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم حیدری ضمن خیرمقدم وتبریک اعیاد ماه شعبانیه اظهار داشت: روز جانباز که با میلاد علمدار کربلا حضرت عباس (ع) همزمان است فرصتی مناسب است تا نسل امروز افزون برالگوپذیری از رشادت ها وجانبازی های آن بزرگوار در وقایع دفاع مقدس ودلاوری های جانبازان عزیز ایران اسلامی مطالعه کنند ودرس ها وپیام های زندگی ساز را از متن این تاریخ ماندگار به دست آورند . جانبازان ، پرستوهای زخمی عاشقی هستند که از کوچ شهیدان جا مانده اند ولی آنها هم بوی کوچ سرخ می دهند وگهگاه یکی از ایشان تاب نمی آورد وپر می کشد وبه آسمانها می رود .
رئیس واحد رودهن عنوان کرد: مردانی که 8 سال در برابر یورش گسترده وهمه جانبه ی دشمنان نور وروشنایی ایستادگی کردند ، فقط قهرمانان جسم نیستند بلکه پهلوانان روح نیز به شمار می آیند وقتی دشمن ، آتش دراین سرزمین انداخت وشعله های سرکش ومغرورش، بخش وسیعی از خاک سبز ما را فرا گرفت ، جمعی از فرزندان این دیار خود را به دل آتش زدند با آن پنجه افکندند وخود سوختند تا سرزمین وآیینشان سبز بماند . آنها بدون هیچ هراسی سالها دل به خدا وتن به توفان سپردند وسرانجام به رسم هدیه عضوی از بدن خود را که از خدای سبحان امانت گرفته بودند تقدیم حضرت رب العالمین کردند .
حیدری تصریح کرد : جانبازان ، یادگاران دفاع مقدس هستند آنها با بریدن از تمام خواسته هایشان وپشت کردن به ظواهر دنیا قدم در راهی گذاشتند که انتهای آن شهادت ودیدار خداوند است .آنها با خدا معامله کردند واز بهترین سرمایه ی زندگی یعنی جسمشان گذشتند . کسانی که در راه خدا از جان ومالشان بگذرند خداوند به ایشان به دیده ی رحمت می نگرد وچنین کسانی دوستان واقعی خداوندند . چنان که درنهج البلاغه سخنی زیبا از امیرمومنان آمده است : «بدان، بهترین مومنان کسی ا ست که جان ، خاندان و مال خود را در راه خدا پیشاپیش تقدیم کند ، زیرا آنچه پیش فرصتی ، برایت اندوخته می شود وآنچه باقی بگذاری ، سودش به دیگران می رسد »
درخاتمه از دکترغلامحسین حیدری ـ پاشا علیپور ـ پرویز زرخالص ـ صمد حاج آقایی ـ حسین اسماعیلی ـ ایرج صادقعلی جانباران 8 سال دفاع مقدس با حضور فرمانده سپاه رودهن تقدیر به عمل آمد.