دکتر دادکان در بازدید از واحد رودهن:

۳۰ فروردین ۱۳۹۳ | ۱۵:۱۱ کد : ۷۰۲ اخبار
واحد رودهن یکی از بهترین واحدها در زمینه امکانات ورزشی می باشد...

معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی در بازدیدی که از اردوی تیم ملی فوتسال که در واحد رودهن برگزار گردید گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن یکی از بهترین دانشگاه ها در زمینه امکانات ورزشی می باشد.
به گزارش خبرنگار آنا؛ دکتر دادکان معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی به اتفاق محمدرضا پهلوان مدیرکل ورزش قهرمانی و همگانی دانشگاه، شمس سرمربی تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حمدی معاون دانشجویی واحد رودهن، صادقعلی مدیر روابط عمومی، همتی رئیس اداره تربیت بدنی واحد رودهن از اردوی مسابقات فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی که در سالن شهید چمران دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد بازدید نمودند.
دکتر دادکان ضمن سخنرانی در جمع دانشجویان دعوت شده به تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی گفت: خوشحال هستم که در بین شما دانشجویان عزیز هستم امیدوارم که در تمرینات خود سعی وافر و زیادی را انجام دهید و هر کسی که در این تمرینات و اردوها فعالیت بیشتری نماید به عنوان تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب و در مسابقات داخلی و خارجی شرکت خواهد نمود.
وی گفت: از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به خصوص دکتر شجاع که جدیداً به عنوان رئیس واحد انتخاب شده اند تقدیر و تشکر می نمایم و از این همه امکانات که در اختیار اردوی تیم فوتسال قرار داده اند تشکر می نمایم و همین جا اعلام می نمایم که دانشگاه آزاد اسلامی رودهن یکی از بهترین دانشگاه های آزاد اسلامی می باشد.
در ادامه دکتر حمدی معاون دانشجویی واحد رودهن پیام تقدیر و تشکر دکتر نقی شجاع رئیس واحد رودهن را به دکتر دادکان و همراهان وی ابلاغ نمود. در این پیام دکتر شجاع گفت: از تمامی دانشجویانی که از سراسر دانشگاه آزاد اسلامی به واحد رودهن جهت تمرین تشریف آورده اند تشکر می نمایم و امیدوارم تمام دانشجویان با تمرینات وافر به حق واقعی خود برسند. همچنین از دکتر دادکان معاون تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه وی که به واحد رودهن تشریف آورده اند تقدیر و تشکر می نمایم.
در ادامه دکتر حمدی گفت: واحد رودهن این امکان را دارد با توجه به زیرساخت امکانات ورزشی واحد در زمینه برگزاری برخی از مسابقات کشوری میزبان باشد.

رودهن، خبرگزاری آنا

1393/1/30    10:41:23