رئیس واحد رودهن :دکتر دانشجو تابع ولایت فقیه است.

۲۷ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۵:۲۸ کد : ۶۹۳ اخبار

مهم ترین شاخصه دکتر فرهاد دانشجو ولایت پذیری ، ولایت مداری و مسائل فرهنگی می باشد.
به گزارش خبرنگار فرهیختگان: جلسه شکرگزاری یک سال تلاش صادقانه به درگاه ایزد منان با حضور دکتر محمد خجسته معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مؤمن بالله معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن، دکتر بنی اسد مدیرکل انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی، سید مهدی حسینی دبیر منطقه 12، حجت الاسلام والمسلمین محمدابراهیم سراج نماینده نهاد مقام معظم رهبری در واحدهای رودهن، دماوند و فیروزکوه و معاونین واحد رودهن، برخی از رؤسای واحدهای منطقه هشت دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولین شهرستان دماوند و رودهن برگزار شد. دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی گفتند: خداوند را شاکریم که در رأس هرم مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی مدیری عالم، مدیر و مدبر چون دکتر فرهاد دانشجو می باشد.
وی گفت: مهم ترین شاخصه دکتر دانشجو ولایت پذیری ، ولایت مداری و مسائل فرهنگی می باشد.
دکتر ایرانبخش گفت: چند نکته را وظیفه خود می دانم عرض نمایم یک اینکه شادی؛ شادی که حاصل شکرگزاری باشد ارزشمند است بخصوص که در آستانه ولادت حضرت زینب (س) هستیم.
وی گفت: افتخار ما این است که اعتقاد قلبی به مسائل فرهنگی و اعتقادی و آموزه های دینی داریم با این نیت خیر و بسیجی وار به مرجعیت علمی جهان برسیم که یکی از مطالبات مقام معظم رهبری مرجعیت علمی جهان است که واحد رودهن با ظرفیت عظیمی که دارد می تواند بخشی از ظرفیت بالای کشور و کسب افتخارات به نظام جمهوری اسلامی و دانشگاه های کشور به خصوص دانشگاه آزاد اسلامی کمک کند.
ادامه تحصیل اعضای هیات علمی، کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی
دکتر ایرانبخش گفت:‌یکی از کارهای مهمی که دکتر دانشجو انجام دادند دیدار چهره به چهره با اعضای هیات علمی و کارکنان و تشکیل کمیته مشاوران بوده است.
رئیس واحد رودهن گفت:‌ یکی از والاترین کارهایی که دکتر دانشجو انجام دادند تصویب ادامه تحصیل کارکنان با تخفیف 50% بوده است.
تأمین بودجه مالی غیر از شهریه دانشجویی
دکتر ایرانبخش گفت: تلاش بر این است که دانشگاه آزاد اسلامی رودهن تا سال 1395، 30 درصد از منابع خود را از منابع غیر از شهریه مهیا کند که در این میسر ایجاد سازمان اقتصاد دانش بنیان، مستندسازی تولید علم، چاپ کتاب، ساخت هواپیمای بدون سرنشین و ... که می تواندکمک به سزایی در تامین بودجه مالی واحد نماید
واحد رودهن قطب علمی کشور
دکتر ایرانبخش گفت:‌دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در سه رشته روان شناسی، علوم اجتماعی و مشاوره و علوم تربیتی قطب علمی کشور می باشد و واحد رودهن در بحث نظام روان شناسی و مشاوره اولین و تنها دانشگاهی است که با سازمان نظام روان شناسی و مشاوره قرارداد دارد.
در پایان مراسم دکتر خجسته معاون اداری و مالی؛ دکتر ایرانبخش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه اساتید، کارکنان و دانشجویان با حضور بر مزار شهید گمنام با آرمان های شهدای انقلاب اسلامی تجدید پیمان نمودند و حق رضا عیوضی بیانیه واحد رودهن را قرائت نمود. در این بیانیه آمده است:
1-ما کارکنان مؤمن، خدوم و بسیجی واحد رودهن با کمک از خداوند متعال و با تأسی به قرآن کریم این کتاب بزرگ هدایت و توجه به سیره پیامبر اکرم (ص) ‌امامان معصوم علیهم السلام و با عزمی استوار در مسیر دفاع از ولایت فقیه، اهداف و آرمان های امام راحل و شهیدان عزیزمان حرکت کرده و ذره ای درنگ، سازش یا عقب نشینی را جایز نمی دانیم و اجازه تاخت و تاز و فتنه انگیزی به دشمنان داخل و خارجی را نخواهیم داد.
2-در این راستا بسیج کارکنان نیز با همراهی و همیاری دیگر ارگان های انقلابی از جمله نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج دانشجویی، بسیج اساتید، معاونت فرهنگی و فعالان انجمن های علمی و فرهنگی و همه دوستداران امام (ره)، رهبری و انقلاب، از حرکت فرهنگی علمی، انقلابی و ولایی ریاست عالیه دانشگاه، دکتر دانشجو تقدیر کرده و حمایت همه جانبه خود را از این یار مخلص انقلاب و ولایت فقیه اعلام می داریم.
3-ما کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از تلاش های خستگی ناپذیر ریاست دانشگاه رودهن، دکتر ایرانبخش در ارتقاء دادن این واحد از مرتبه دانشگاه بسیار بزرگ به مرتبه دانشگاه جامع صمیمانه تقدیر کرده و بار دیگر حمایت های همه جانبه خود را از آن مقام محترم اعلام نموده و موفقیت همه عزیزان در پیشبرد اهداف عالی نظام اسلامی و ارزش های الهی و انسانی از خداوند بزرگ خواستاریم.
4-در راستای قدردانی از الطاف بی دریغ و بی شمار خداوند متعال، به همراه رئیس واحد دکتر ایرانبخش، روحانیت معزز، بویژه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، اساتید گرانقدر و همه دلسوزان به نظام و ارزش های آن، خدای بزرگ را به خاطر همه توجهات و نعمت هایش شاکر و سپاسگزاریم و از درگاه احدیت برای خدمت و موفقیت بیشتر یاری و مدد می جوئیم.

رودهن: خبرنگار فرهیختگان- ایرج صادقعلی

1391/12/27 11:58:17