دکتر شجاع در مراسم تودیع و معارفه اداری و مالی واحد رودهن:

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۳:۱۴ کد : ۶۹۰ اخبار
باید به دور از کار حزبی فعالیت علمی انجام دهیم...

دکتر شجاع در مراسم تودیع و معارفه اداری و مالی واحد رودهن: باید به دور از کار حزبی فعالیت علمی انجام دهیم
مراسم تودیع و معارفه معاون اداری و مالی واحد رودهن با حضور دکتر حسن امیری سرپرست خزانه داری دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس فتحی مدیرکل امور مالی دانشگاه، دکتر شجاع رئیس واحد رودهن، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا سراج نماینده نهاد مقام معظم رهبری در واحد رودهن، معاونین واحد، روسای دانشکده ها، مدیران گروه ، مدیران ارشد و کارکنان واحد درسالن کنفرانس دکترحسابی واحدرودهن برگزار گردید.به گزارش خبرنگارآفرینش،رئیس بزرگترین واحد دانشگاهی در شرق استان تهران اظهار کرد: باید به دور از هرگونه طیف، گروه و حزب بازی کار کنیم و با روحیه جهادی و بسیجی فعالیت علمی داشته باشیم. دکتر نقی شجاع رئیس جدید واحد رودهن در مراسم تودیع و معارفه معاون اداری و مالی واحد گفت: با صدای پای بهار وارد فصلی دیگر از زندگی شدیم، هم سال نو شد وهم افکارمان باید نو و تازه شود و طبیعت رخت سرسبزی می پوشد و به بشر پیام می دهد که با بهار زنده شود و در خود تغییر و تحول به وجود آورد و از طبیعت الهام و عبرت بگیرد و درهمه زمینه های روحی و فکری و معنوی به بهترین حال تغییر یابد.شجاع که اخیراً سرپرستی واحد رودهن را پذیرفت درخصوص مدیریت خود گفت: آن چه موجب شد که این مسوولیت خطیر را بپذیرم به خاطر الطاف کریمانه همه کسانی است که از سر حسن نیت بنده را حمایت کردند، اعتقاد دارم که در پیکره این مجموعه و اجتماع انسان های وارسته و دل سوز و دل پاکی چون شما هست که می توان با هم دلی و وحدت رویه وبا دست در دست دادن در جهت شکوفایی و بالندگی این واحد دانشگاهی تلاش کرد و اگر همه با هم باشیم و به خداوند توکل کنیم پیشرفت قطعی است.رئیس واحد رودهن تاکید کرد: باید به دور از هرگونه طیف، گروه و حزب بازی کار کنیم  و روحیه  جهادی و بسیجی داشته باشیم و در این مسیر الگوهای ما شهدا و ایثارگرانی هستند که جان در کف اخلاص گذاردند و رفتند، ملاک کاری همه ما قانون و قانون‌مندی و مقرراتی است که در یک چارچوب تعریف شده و هیچ کسی نباید از آن عدول کند و باید در کارها هم آهنگ باشیم و اطاعت از مسوول و مافوق را سرلوحه کاری خود بدانیم و صادقانه تلاش کنیم و حرف شنوی داشته باشیم تا مشکلات حل شود و کاستی ها کاهش یابند و گره های پیش آمده بازشوند.در پایان دکتر شجاع رئیس واحد با لوح تقدیر و اهداء هدیه از دکتر شکری معاون اداری و مالی سابق تشکر و حکم دکتر پارسا را به عنوان معاون اداری و مالی واحد رودهن به وی ابلاغ نمود.

رودهن:خبرنگارآفرینش–ایرج صادقعلی

1393/2/2    08:44:47