صعود مشترک واحد رودهن وپایانه غرب تهران به قله تخت بلند

۰۶ دی ۱۳۹۰ | ۱۷:۴۹ کد : ۶۸ اخبار
تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن باتیم کوهنوردی پایانه غرب مشترکا قله تخت بلند در رشته کوهسار البرز را فتح نمودند...
به گزارش آنا، تیم کوهنوردی واحد رودهن باتیم کوهنوردی پایان غرب تهران به مناسبت هفته پژوهش توانستند قله تخت بلند دررشته کوه های البرز را باموفقیت فتح نمودند.
این صعود به منظور تعامل وگسترش رشته کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن وهمچنین تعامل وهمکاری با پایانه غرب تهران بود.
دراین صعود دکتر عباس مطلوبی، دکترحسین بیژنی، محمدرضا همتی، محمد شیرمحمدی، کاظم امجدی، احمد نورمحمدی، احمد سلطان آهی، الله وردی جبارپور، نوروز رضایی، حسین زارع، محمد آقامیرزایی ، مهدی حسین رحیمی، عظیم امجدی ( سرپرست )، بهرام صالح نیا ( مربی ) توانستند باموفقیت صعود نمایند .