رئیس واحد رودهن عضو شورای مرکزی انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی شد

۲۰ دی ۱۳۹۱ | ۰۴:۴۴ کد : ۶۷۳ اخبار
به موجب حکم دکتر فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا ایرانبخش به مدت...

دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن به عنوان عضو شورای مرکزی انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی منصوب گردید.به گزارش خبرنگار آفرینش به موجب حکم  دکتر فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا ایرانبخش به مدت دو سال به عنوان عضو شورای مرکزی انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد. دکتر دانشجو در قسمتی از این حکم آورده است: امید است با اتکاء به نیروی قادر ایزد متعال و استفاده از تخصص و تجربه خود در انجام وظایف محوله در راستای اهداف دانشگاه آزاد اسلامی موفق باشید.شایان ذکر است دکترعلیرضا ایرانبخش با درجه استادی تاکنون 41 مقاله ISI و lscدر مجلات معتبر علمی داخل و خارج کشور منتشر نموده و دارای 11 عنوان کتاب تألیفی دانشگاهی است. همچنین عضویت در جامع علمی داخل و خارج از کشور از دیگر افتخارات است.

رودهن- خبرنگار آفرینش- ایرج صادقعلی

1391/10/20   01:14:27